اخبار سلامت

خطر مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار

امیر طاهر غورباننی با اشاره به رشد قارچ های خودرو در بهار ، گفت: “ظاهر فریبنده این قارچ ها نباید اطمینان حاصل شود ، زیرا برخی از آنها بسیار سمی هستند و مصرف آنها می تواند به طور جدی سلامت مردم را تهدید کند.”

وی گفت: شناسایی قارچ های سمی از شفاهی نه تنها از طریق ظاهر امکان پذیر است و فقط متخصصان باتجربه در این زمینه می توانند این تمایز را تشخیص دهند.

این متخصص گفت: مصرف قارچ های سمی می تواند منجر به مسمومیت شدید دستگاه گوارش مانند حالت تهوع ، استفراغ و اسهال و در برخی موارد حتی مرگ شود. این علائم معمولاً بین 5 تا 12 ساعت پس از استفاده ظاهر می شود و در صورت تأخیر علائم ، خطر سمیت افزایش می یابد.

وی افزود: “برای جلوگیری از مسمومیت ، استفاده از قارچ های اتومبیل ، به ویژه آنهایی که در کنار تنه درختان خشک می روند ، باید از آنها اجتناب شود و فقط قارچ هایی که توسط مراکز مجاز ارائه می شود.”

قربانی همچنین تأکید کرد که روشهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا دیدگاه حشرات اطراف قارچ معیارهایی برای تشخیص سمیت قارچ نیست.

وی خاطرنشان کرد: تعداد مراجعه به بیمارستان ها به دلیل مسمومیت با مسمومیت نشان دهنده درصد بالایی از قربانیان و شیوع این مسمومیت در کشور است ، و خاطرنشان کرد: برخی از قارچ های سمی مقاوم در برابر گرما هستند و فرآیندهای پخت نمی توانند ناکارآمد باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا