خطر مسمومیت با خیار و ترشی را جدی بگیرید/ سرکه خیار بهتر است یا نمک؟

نهایی بههانی: دکتر مریم غادری غفشی ، دکترا در صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران آهواز ، در مصاحبه ای با اخبار آنلاین گفت: اگرچه مسمومیت کمتر از سایر گروه های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد ، اما در صورت عدم انجام روند تولید ، می تواند سلامت مصرف کننده را تهدید کند. خوب است بدانید که مسمومیت با خیار نسبت به سایر سبزیجات شایع تر است.
ترشی های فله ای یکی از کمترین کیفیت مواد است
اولین توصیه این است که همیشه سعی کنید از خیار بسته بندی و خیار کنسرو استفاده کنید. خیار و ترشی های فله هیچ منشأ مشخصی ندارند و روند تولید و مواد اولیه آن کاملاً مبهم است. به خصوص ترشی که در ایالت قرار دارند ، ممکن است از بالاترین کیفیت مواد اولیه برای تهیه آنها استفاده شود. یکی از باکتریهایی که ممکن است در خیار مشکل ایجاد کند ، سالمونلا است که با استفاده از خیار آلوده توسط برخی از شیوع سالمونلوز در جهان گزارش شده است. بنابراین ، لازم است که در شستشوی خیار ، چه برای طراوت و چه برای تهیه خیار ، مراقب باشید.
تولید ترشی و شور استریل امکان پذیر نیست
نمکی خانگی یا ترشی کاملاً متفاوت از تولید صنعتی آن است و با امکانات موجود در خانه امکان پذیر نیست. شیشه مورد استفاده در کارخانه ها اغلب توسط بخار یا آب گرم استریل می شود و چرخه استریل دقیق تر است. بنابراین اگر قصد دارید خیار را در خانه درست کنید ، حتماً لیوان را استریل کنید و حداقل 5 دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و سپس اجازه دهید بدون تماس به طور طبیعی خشک شوند.
خیار خیار بهتر از نمک
اگر از خیار کنسرو شده استفاده می کنید ، ترجیحاً سرکه را مصرف کنید زیرا مقدار نمک موجود گاهی اوقات برای جلوگیری از رشد همه عوامل بیماری زا کافی نیست. باکتری های کلستروئید بتولینوم باکتری های خطرناک هستند و باعث مسمومیت شدید و گاهی مرگ می شوند. شاید تاکنون در غذاهای کنسرو شده شنیده باشید ، اما خوشبختانه رشد محدودی در محیط های اسیدی دارد. به همین دلیل ، احتمالاً سرکه خیار کم دارد. استفاده از نسبت های بالای سرکه احتمال زنده ماندن این باکتری را از بین می برد. حدود سه فنجان سرکه برای چهار فنجان آب مناسب است. افزودن آب به محتویات شیشه غلظت نمک و سرکه را رقیق کرده و احتمال باکتری ها ، قارچ ها و مخمرها و مسمومیت ها را افزایش می دهد.
اگر قصد دارید خیار تخمیر شده را تهیه کنید …
اگر قصد دارید خیار تخمیر شده را تهیه کنید ، خیارها باید در آب نمک و سرکه غوطه ور شوند و بعد از پر کردن بطری ها با نمک ولرم و آب خیار و اضافه کردن محتوای مورد نظر (سبزیجات ، سیر و غیره) ، حدود یک هفته آنها را در دمای اتاق بسته کنید. از باز شدن و بسته شدن تا زمانی که تخمیر کامل شود ، خودداری کنید. خیارهای مکرر پس از باز کردن باید در یخچال نگهداری شوند.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین