خطر مرگ زودرس با مصرف این غذاها

براساس تحقیقات در کشورهایی مانند ایالات متحده و انگلستان ، هر 2 ٪ اضافی مانند نان ، کیک و غذاهای آماده ، خطر مرگ و میر را به 5 ٪ افزایش می دهد قبل از رسیدن به سن 6 سالگی.
طبق مقاله ای در مجله آمریکایی پیشگیری از پزشکی ، UPF چنان برای سلامتی مضر است که به یکی از هفت مرگ زودرس که در برخی از کشورها رخ می دهد کمک می کند.
داده های رژیم غذایی و مرگ و میر از هشت کشور نشان داد که مصرف این گروه از غذاها با 1800 مرگ و میر اولیه در ایالات متحده در سال و 2800 مرگ در انگلستان همراه بوده است.
ادواردو آگوستو فرناندز نیلسون ، محقق اصلی بنیاد کروز سوالد در برزیل گفت: “مواد افزودنی مانند شیرین کننده ها و طعم دهنده ها به سلامتی آسیب می رسانند ، نه فقط میزان چربی ، نمک و شکر در UPF.”
نویسندگان در تحقیقات رسمی در انگلیس و ایالات متحده و همچنین استرالیا ، برزیل ، کانادا ، کلمبیا ، شیلی و مکزیک ارتباط خطی بین مصرف مواد غذایی ماوراء طبیعی و مرگ و میر از همه عوامل پیدا کردند.
در حالی که 2 ٪ ، 2 ٪ و 2 ٪ از مرگ و میر اولیه در کلمبیا است ، برزیل و شیلی به ترتیب در کانادا 4.9 درصد ، در ایالات متحده 4.9 درصد و 4.9 درصد در انگلستان گزارش شده است.
کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که خطر مرگ و میر زودرس ناشی از مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده به دلیل سهم آنها از کل مصرف انرژی ، به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. سطح بالای UPF می تواند به طور قابل توجهی بر سلامت تأثیر بگذارد.
میزان مرگ و میر در کشورهایی در بالاترین سطح است که جمعیت آنها بیشترین میزان انرژی را از خوردن UPF دریافت می کند.
UPF ها فراتر از موادی مانند سدیم ، چربی های ترانس و شکر – به دلیل تغییر در مواد غذایی در هنگام پردازش صنعتی و استفاده از مواد مصنوعی مانند رنگ ، طعم دهنده ها و شیرین کننده های مصنوعی ، امولسیون کننده ها و بسیاری از مواد افزودنی دیگر و مشارکت کنندگان در این فرآیند گسترش می یابد.
کارشناسان گفتند: در حالی که بار منفی ناشی از UPF در کشورهای با درآمد بالا به احتمال زیاد در کشورهای کم و متوسط افزایش می یابد.
نویسندگان از دولت های سراسر جهان خواسته اند تا اقدامات تعیین کننده ای را برای مقابله با UPF ها ارائه دهند ، از جمله مقررات سخت تر برای بازاریابی مواد غذایی و فروش مواد غذایی در مدارس و محل کار و همچنین مالیات بر محصولات UPF برای کاهش فروش.
این یافته ها به شواهد رو به رشد اضافه می کند که UPF با خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های خاص مانند سرطان و بیماری های قلبی و افزایش خطر کلی مرگ قبل از 6 سالگی همراه است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین