خطر فلزات سنگین در کنسرو ماهی های حرام گوشت

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، حسین رستگار بر اهمیت همزمان “سلامتی” و “سلامتی” در محصولات غذایی تأکید کرد و گفت: “مطالعات نشان می دهد که گونه هایی مانند کوسه ، مارماهی و شمشیر ناشی از سطح بالای مواد غذایی و ماندگاری هستند.”
وی در مورد استفاده از گونه های غیرمجاز و آلوده فلزات سنگین در ماهی های کنسرو شده ، به ویژه کنسرو غیرمجاز هشدار داد و گفت که این یک تهدید جدی برای سلامت عمومی است و افزود که این عناصر از طریق تغذیه و محیط وارد بدن این ماهی ها می شوند و در بافت آنها جمع می شوند. در نتیجه ، اگر توسط انسان مورد استفاده قرار گیرد ، آنها می توانند به بدن منتقل شوند و تأثیرات مضر بر سلامتی داشته باشند ، در حالی که تجمع فلزات سنگین و مواد مضر در ماهی حلال بسیار پایین است ، ماهی های ممنوعه معمولاً مقادیر بیشتری از این ترکیبات مضر را دارند و می توانند سلامتی آنها را تهدید کنند.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال ، با اشاره به اینکه ماهی های کنسرو یکی از کالاهای مصرفی در سبد مواد غذایی خانگی است ، گفت: با توجه به الزامات صادر شده توسط سازمان غذا و داروی ، تولید کنندگان موظفند فقط از آلاینده های مذهبی و ایمن استفاده کنند.
به گفته Rastegar ، کارشناسان مواد غذایی در مراحل مختلف تولید و واردات ، ترکیب محصولات را بررسی می کنند و در صورت تضاد ، از صدور عرضه جلوگیری می کنند.
وی تأکید کرد: شناسایی گونه های مورد استفاده از طریق روش های آزمایشگاهی امکان پذیر است و این یکی از محورهای اصلی کنترل در این مرکز است.
وی به مصرف کنندگان توصیه کرد که هنگام خرید ماهی کنسرو ، به اطلاعات موجود در برچسب ، به ویژه گونه ها ، شماره مجوز ساخت و نام کارخانه توجه کنند.
پایان پیام/