سلامت خانواده

خطر خوردن سالاد به جای شام!

سعید هادی بر اهمیت ترکیب سالادها با چربی ها و پروتئین های سالم در شام تأکید کرد: سالاد اگر به تنهایی مصرف شود ، عمدتا فقط کربوهیدرات ها و فیبر را تأمین می کند و نمی تواند نیازهای بدن را برآورده کند.

مهر نوشت: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی Baqiyatallah گفت: بدن در طول روز به ترکیبی از مواد معدنی ، پروتئین ها و چربی ها سالم نیاز دارد و افزود که توصیه می شود از منابع پروتئینی مانند مرغ ، تخم مرغ یا حبوبات و چربی های سالم مانند روغن زیتون یا روغن سوزن استفاده کنید.

هادی گفت: “این سالاد شامل نان تست به عنوان منبع کربوهیدرات ، الیاف گیاهی ، پروتئین مرغ یا تخم مرغ و چشمه هایی مانند غلات و حبوبات است که می تواند یک وعده غذایی سبک اما عالی باشد.”

وی افزود: برای کاهش وزن ، ترکیب غذا را در نظر بگیرید و از از بین بردن کامل گروه های غذایی خودداری کنید. “

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا