اخبار سلامت

خطر ابتلا به سرطان در پی استفاده زیاد از اجاق گاز

یک مطالعه جدید توسط دانشگاه استنفورد نشان می دهد که خطر ابتلا به سرطان ناشی از یک ماده شیمیایی مضر ، به ویژه برای کودکان ، در خانه هایی که از یک اجاق گاز متوسط ​​تا با شرایط بالا استفاده می کنند ، قابل توجه تر است و تهویه مناسب ندارند.

این اولین مطالعه ای است که خطرات سلامتی سرطان زا را از سوزاندن گاز – به ویژه بنزن – ارزیابی می کند و همچنین مواردی از نوع لوسمی (لوسمی) را که ممکن است در اثر استفاده از اجاق گاز ایجاد شود ، بررسی می کند.

محققان دریافتند که با بررسی میزان تماس با ساکنان ایالات متحده ، که یک ماده سرطان زا است ، حدود 6.3 میلیون نفر در معرض بالاترین سطح اجاق گاز گاز قرار گرفتند.

نتایج نشان داد که استفاده از اجاق گاز می تواند سطح بنزن را تا حد زیادی افزایش دهد و این خطرات بیشتری برای سلامتی در خانه های کوچکتر ایجاد می کند. این خطرات در فضاهایی مانند آشپزخانه ، اتاق نشیمن و اتاق خواب که در آن افراد بیشتر وقت خود را می گذرانند ، شدیدتر است.

سیستم های تهویه با راندمان بالا توانستند میزان تماس با بنزن را به میزان قابل توجهی کاهش دهند ، اما حتی بهترین سیستم های تهویه نتوانستند خطرات سرطان زا را به طور کامل از بین ببرند.

در این مطالعه ، محققان سناریوهای مختلف پخت و پز را با شدت متفاوت شعله اجاق گاز و دمای فرهای مختلف با تهویه کم یا بدون تهویه شبیه سازی کردند.

به گفته محققان ، این مطالعه اهمیت تهویه مناسب را نشان می دهد و نیاز به تدوین سیاست ها و راهکارهایی را برای کاهش تماس با بنزن ناشی از استفاده از اجاق گاز ، به ویژه برای گروه های آسیب پذیر مانند کودکان ، برجسته می کند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا