سلامت خانواده

خطر آلودگی پنهان در مواد غذایی جعلی و نوشیدنی ها

عبدال آزیم به فارف گفت: برخی از محصولات غذایی و آشامیدنی ارائه شده در سطح بازار ، به ویژه از طریق فروشندگان موبایل ، فضای مجازی یا مراکز غیرمجاز ، می توانند در یک منبع ناشناخته بدون سلامتی و نظارت تخصصی تولید یا تولید شوند.

وی خاطرنشان کرد: محصولات غیرمجاز اغلب در کارگاه های غیر با ضخامت ، بدون احترام به شرایط بهداشتی ، کنترل کیفیت و نظارت بر مواد اولیه تولید می شوند ، و افزود که این محصولات ممکن است حاوی مواد نگهدارنده ، طعم دهنده ها و رنگ های غیرمجاز یا حتی باقیمانده های آنتی بیوتیک ، فلزات سنگین ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات ، فلزات سنگین ،

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی به احتمال آلودگی میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی در این محصولات اشاره کرد: عدم وجود زنجیره سرد استاندارد در حمل و نقل محصولات حساس مانند محصولات لبنی ، نوشیدنی ها یا غذاهای فرآوری شده منجر به رشد عوامل بیماری زا مانند مانند ماهی سالمونلا، ایشریچیا کلی و قالب های مضر که می توانند باعث مسمومیت حاد هضم ، نارسایی کبد و کلیه و حتی برخی از سرطان ها شوند.

وی با تأکید بر نقش مهم آگاهی عمومی در کاهش مصرف کالاهای غیرمجاز ، گفت: مصرف کنندگان باید در مورد مشخصات بسته بندی از جمله شماره مجوز سلامت ، تاریخ تولید و انقضا ، اپل سلامت و برچسب صحت و خرید محصولاتی که فاقد اینها هستند یا غیرقابل اعتماد هستند ، مراقب باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا