خطر آلودگی های پنهان در مواد غذایی و نوشیدنی های جعلی – آژانس خبری Mehr | اخبار ایرانی و جهانی

عبدالعیم بهفار افزود: برخی از محصولات غذایی و آشامیدنی ارائه شده در سطح بازار ، به ویژه از طریق فروشندگان موبایل ، فضای مجازی یا مراکز غیرمجاز ، از یک ناشناخته و بدون نظارت تخصصی و نظارت تخصصی که می تواند در جامعه استفاده شود ، تولید یا وارد می شوند.
وی خاطرنشان کرد: محصولات غیرمجاز غالباً در کارگاه های غیر لنس تولید می شوند ، بدون رعایت شرایط بهداشتی ، کنترل کیفیت و نظارت بر مواد اولیه ، افزود که این محصولات ممکن است حاوی مواد نگهدارنده ، طعم دهنده ها و رنگ های غیرمجاز یا حتی باقیمانده های آنتی بیوتیک ، فلزات سنگین ، فلزات باشد.
Behfar همچنین به احتمال آلودگی های میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی در این محصولات اشاره کرد و افزود: فقدان زنجیره سرد استاندارد در حمل و نقل محصولات حساس مانند لبنیات ، نوشیدنی ها یا غذاهای فرآوری شده می تواند منجر به رشد عوامل بیماری زا مانند سالمونلا ، اشرشیا و کپک های مضر شود.
مدیر کل محصولات غذایی و مواد مخدر سازمان غذا و داروی ، با تأکید بر نقش مهم آگاهی عمومی در کاهش مصرف کالاهای غیرمجاز ، گفت: مصرف کنندگان باید در مورد مشخصات بسته بندی از جمله مجوز سلامت تولید ، تاریخ تولید و انقضا ، علائم اپلیکیشن و برچسب اصالت مراقب باشند و ناعادلانه و فاقد محصولات هستند.