اخبار سلامت

خطر آلودگی مواد غذایی قاچاق به آلاینده های شیمیایی و میکروبی

عبدالعیم بهفار با اشاره به خطرات قاچاق مواد غذایی ، گفت: “محصولات غذایی که از منابع غیررسمی وارد کشور می شوند ، فرآیندهای نظارت و آزمایش های کنترل کیفیت را انجام نداده اند و ممکن است حاوی آلاینده های شیمیایی باشد. سلامت جامعه را در معرض خطر قرار دهید.

وی افزود: سازمان غذا و داروی دائماً در حال نظارت و نظارت بر بازار است و افزود: “ما در تلاش هستیم تا از طریق سیستم های نظارتی و همکاری با سازمان های اجرایی ، از تهیه محصولات غیر حساس جلوگیری کنیم ، اما برای مقابله بیشتر ، همکاری بیشتر ما برای جلوگیری از ورود این محصولات به کشور به سازمان های نظارتی و اجرایی نزدیکتر هستیم.

بهفار همچنین به نقش افراد در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: مصرف کنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی به مجوزهای بهداشتی ، برچسب های اصالت و تأیید سازمان غذا و داروی توجه کنند. اگر محصولات مشکوک را می بینید ، مردم می توانند از طریق سیستم های نظارتی برای مقابله با متخلفین به سازمان اطلاع دهند.

مدیر کل سازمان غذا و داروی مواد غذایی و داروی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و داروی ، ضمن تشدید نظارت ، در تعامل با سایر دستگاه های مرتبط است تا راهکارهای اجرای مناسب برای کاهش قاچاق و تأمین مواد غذایی غیر استاندارد را ارائه دهد.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا