اخبار سلامت

خطر آلودگی مواد غذایی عرضه شده توسط دستفروش ها

عبدالعیم بهفار ، مدیر کل محصولات سازمان غذا و داروی ، گفت: “برخی از محصولات غذایی و آشامیدنی موجود در سطح بازار ، به ویژه از طریق فروشندگان تلفن همراه ، فضای مجازی یا مراکز غیرمجاز ، می توانند ناشناخته یا ناشناخته باشند.

وی خاطرنشان کرد: محصولات غیرمجاز غالباً در کارگاه های غیر مجلسی و بدون رعایت شرایط بهداشتی ، کنترل کیفیت و نظارت بر مواد اولیه تولید می شوند.

Behfar همچنین به احتمال آلودگی های میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی در این محصولات اشاره کرد و افزود: فقدان زنجیره سرد استاندارد در حمل و نقل محصولات حساس مانند لبنیات ، نوشیدنی ها یا غذاهای فرآوری شده می تواند منجر به رشد عوامل بیماری زا مانند سالمونلا ، اشرشیا و کپک های مضر شود.

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی ، سرانجام با تأکید بر نقش مهم آگاهی عمومی در کاهش مصرف کالاهای غیرمجاز ، گفت: مصرف کنندگان باید در مورد مشخصات بسته بندی از جمله شماره مجوز سلامت ، تاریخ تولید و انقضا ، علائم اپل و برچسب های اصالت مراقب باشند ، و آنها غیرقانونی هستند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا