سلامت خانواده

خطرات “گرما” برای بیماران قلبی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

رضا راوان پارسا ، یک متخصص قلبی عروقی و آنژیوپلاستی ، به خبرنگار Mehr گفت: “گرمای بی سابقه این روزها ، همراه با خشکسالی مداوم در سالهای اخیر ، به یک مشکل فراتر از یک مشکل محیطی تبدیل شده است و به طور مستقیم بر سلامت جسمی ، به ویژه عملکرد قلبی عروقی تأثیر گذاشته است.”

وی افزود: براساس گزارش های رسمی اضطراری ، در ماه های گرم هر سال ، بازدید از علائم قلب با بیش از 2 ٪ تا 5 ٪ ، که بخش قابل توجهی از آن در بیماران با سابقه بیماری قلبی رخ می دهد. از طرف دیگر ، گزارش های سازمان بهداشت جهانی نیز هشدار داده اند آنها هستند که برای هر درجه متوسط افزایش دما ، مرگ و مایه بیماری قلبی عروقی حدود 2 ٪ افزایش دارد. تعدادی که می تواند در کشورهایی که زیرساخت های تهویه ناکافی دارند ، بسیار بیشتر باشد.

مکانیسم دفاعی طبیعی بدن در برابر گرما ، اتساع عروق پوستی و افزایش جریان خون به بدن برای دفع گرما است. این فرایند با احساس ضعف و عرق کردن در افراد سالم همراه است ، اما در بیماران قلبی می تواند به یک بحران کامل تبدیل شود. حجم مایعات در گردش ، کاهش فشار خون ، افزایش بار قلبی و گاهی اوقات بروز ورم میتمی بشر بدخیم بخشی از پیامدهای احتمالی این افراد است.

وی افزود: بیماران مبتلا به سابقه نارسایی قلبی یا سکته قلبی ، بیماران تحت درمان با داروهای دیورتیک ، افراد مسن و افراد مبتلا به دیابت یا فشار خون بالا در صدر گروه های پرخاشگر بالا قرار دارند که نیاز به توجه مضاعف دارند. بنابراین ، در این زمان ، جلوگیری از جلوگیری از گرما از گرما ، به ویژه در بیماران قلبی مهم است. مصرف منظم آب و مایعات حتی در صورت عدم تشنگی باید تشنه باشد. با این حال ، حجم و نوع مایعات مصرف شده در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی بیماران باید با مشورت با پزشک و بر اساس شرایط هر بیمار تنظیم شود.

متخصص قلبی عروقی گفت: “فعالیت بدنی شدید در گرمترین ساعات روز (بین 1 تا 2) باید ممنوع باشد.” زمان مناسب برای پیاده روی یا ورزش ساعات اولیه صبح یا بعد از غروب آفتاب است. بیمارانی که با داروهای قلبی تحت درمان قرار می گیرند باید توجه داشته باشند که ممکن است برخی از داروهای آنها در این شرایط مجدداً تنظیم مجدد شوند. اما این فقط باید تحت نظارت پزشک انجام شود و هرگونه تغییر دلخواه را می توان با خطرات همراه کرد.

وی گفت: یکی دیگر از جنبه های گرما ، مدیریت محل سکونت یا کار است. تهویه مطبوع مؤثر ، به ویژه در بیماران مسن و قلبی ، یک ضرورت است. کولرهای آبی در شرایط رطوبت بالا کاهش می یابد و ممکن است نتواند گرمای محیط را به خوبی کاهش دهد. حضور طولانی مدت در محیط های گرم و غیر تهویه می تواند حتی از نظر ظاهری باعث اختلالات قلبی شود.

پارسا تأکید کرد: “همه ما باید با علائم هشدار دهنده قلب ، از جمله سبکی ، تنگی نفس ، درد قفسه سینه یا ضربان قلب غیر طبیعی آشنا شویم تا بتوانیم با دیدن پزشک در زمان مناسب ، از عواقب جدی تر جلوگیری کنیم.” در بسیاری از موارد ، حملات قلبی یا ورم میتمی بشر در گرمای شدید با چنین علائم اولیه خطرناک است ای آنها همراه هستند که اگر به موقع به آنها توجه شود ، می تواند از وقایع بدتر جلوگیری کند.

وی گفت: “تغییرات آب و هوا و گرم شدن کره زمین دیگر آینده ای دور نیست و اکنون و در اینجا غذا می خورند.” در چنین شرایطی ، مراقبت از سلامت قلب محدود به دارو و پیگیری بالینی نیست. در عوض ، این شامل تطبیق با شرایط محیطی ، مدیریت شیوه زندگی ، تغذیه و حتی برنامه ریزی روزانه بر اساس شرایط آب و هوایی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا