خطرات نگهداری فرآورده های گوشتی در هوای گرم/ هشدار سازمان غذا و دارو به مردم

هشمات الله رضوی گفت: “محصولات گوشتی از جمله حساس ترین محصولات هستند و به دلیل افزایش دمای محیط بالاتر از 40 درجه در بسیاری از استان ها ، مشاهده کامل زنجیره سرد از تولید تا مصرف یک نیاز ضروری است.”
وی افزود: اگر محصولات گوشتی مانند سوسیس مانند سوسیس ، سوسیس ، همبرگر ، ناگت ، ژامبون و گوشت بسته بندی شده در دمای خارج از محدوده مجاز (صفر تا 4 درجه سانتیگراد در یخچال یا 18 درجه در یخ زده) ، خطر رشد بیماری های بیماری ها مانند سالمون افزایش یابد.
رئیس سازمان غذا و داروی سازمان غذا و دارو ، با تأکید بر جنبه های شیمیایی تخریب محصول ، گفت: افزایش دمای ذخیره سازی می تواند بروز واکنش های پروتئولیتیک و لیپولیتیک ، تشکیل ترکیبات مضر مانند آمین های بیوژنیک ، آمین های بیووی را تسریع کند.
وی خاطرنشان کرد: اتومبیل های باری باید مجهز به یخچال و ثبت دما باشند و همچنین در فروشگاه ها ، یک دماسنج کالیبره شده و کالیبره شده برای کنترل نگهداری روزانه ضروری است. قطع برق و ضعف سیستم های پشتیبان یکی از اصلی ترین نگرانی های روزهای گرم سال است.
رازاوی تأکید کرد: بازرسان سازمان غذا و داروی علوم پزشکی در سراسر کشور در طول فصل گرما ، با تمرکز بر روی فروشگاه های محصولات گوشتی ، مراکز توزیع و یخچال و فریزر ، نظارت های هدفمند و تشدید شده را انجام می دهند و اقدامات قانونی فوری در صورت نگهداری نامناسب یا کلاهبرداری انجام می شود.
وی از مردم خواست که هنگام خرید این محصولات در دمای یخچال ، بسته بندی سلامت ، برچسب های اصالت و شرایط تأمین ، مراقب باشند و از خرید محصولات دام که در معرض گرما یا بدون زنجیره سرد قرار دارند ، به خصوص در فروشگاه های کوچک با تهویه کوچک خودداری کنند.