خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت

عبدالحیم بهفار ، با هشدار در مورد خطرات اهمیت محصولات غذایی ، افزود: “هر وارداتی باید مطابق با سلامت و استعلام وزارت بهداشت انجام شود.”
وی گفت: “نادیده گرفتن استانداردهای بهداشتی در واردات محصولات غذایی می تواند تهدیدی جدی برای سلامت عمومی باشد.”
بهفر تأکید کرد که سازمان غذا و داروی از ابتدا نیاز به سوالات بهداشتی به مقامات ذیربط را اعلام کرده است و افزود: “ما بر لزوم بدست آوردن مصوبات بهداشتی از وزارت بهداشت قبل از واردات واردات تأکید کرده ایم.” متأسفانه ، در برخی موارد این روند به درستی رعایت نمی شود.
وی گفت ، با اشاره به گزارش های مربوط به آلودگی محموله های وارداتی در سایر کشورها ، لازم است که مقامات ذیربط قبل از ورود به هر محموله ، سوالات لازم را از وزارت بهداشت انجام دهند. تکرار تجربیات تلخ مشاهده شده در واردات محصولاتی مانند برنج و روغن می تواند سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.
مدیر کل سازمان غذا و دارو تأکید کرد: سازمان غذا و داروی آماده همکاری در کلیه مراحل واردات و تضمین ایمنی و سلامت مواد غذایی وارداتی با نظارت مداوم است.