خستگی مداوم نشانه این کمبود ویتامین است

به گفته ایسنا ، می توانید نیاز بدن به تیامین را با خوردن غذاها به اندازه کافی از بین ببرید. بهترین منابع غذایی حاوی تیامین شامل غلات غنی ، برنج سفید ، ماهی قزل آلا و لوبیای سیاه است. تیامین در بسیاری از مولتی ویتامین ها نیز موجود است. مردان روزانه به 1.5 میلی گرم نیاز دارند و زنان به 1.5 میلی گرم تیامین نیاز دارند. اگر باردار باشید ، این به 1.5 میلی گرم می رسد.
بارزترین علائم کمبود تیامین شامل موارد زیر است:
_ مشکلات خستگی و حافظه: تیامین برای تولید مواد غذایی ضروری است. به همین دلیل است که خستگی مداوم می تواند یکی از علائم کمبود تیامین باشد.
_ ضعف عضلات و کاهش وزن: هنگامی که ما به اندازه کافی تیامین دریافت نمی کنیم ، متابولیسم گلوکز تحت تأثیر قرار می گیرد و ممکن است ضعف عضلانی ، خستگی ، کاهش حافظه ، کاهش وزن و کاهش اشتها را تجربه کنید. Barryberry یکی از دلایل کمبود تیامین است و در صورت تشدید ، می تواند باعث نارسایی احتقانی قلب شود.
_ اشتها را گم کنید: تیامین بر هیپوتالاموس مغز ، غده ای که مسئول اشتها و گرسنگی است ، تأثیر می گذارد. با کمبود تیامین ، کمبود اشتها و احساس سیری خواهید داشت.
_ دیابت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و نوع 2 احتمالاً کمبود تیامین دارند. این امکان وجود دارد که همه مبتلایان به این بیماری تیامین بیشتری را دفع کنند.
_ رفلکس های بدن مختل می شوند: علائم و علائم دیگر کمبود تیامین شامل آسیب های اعصاب حرکتی است. کمبود این ویتامین در صورت ترک ، به سیستم عصبی آسیب می رساند. یکی از نتایج این آسیب ، اختلال در واکنشهای غیر ارادی طبیعی بدن است. اختلال ناشی از این کمبود بیشتر در عضلات زانو ، مچ پا و مثلثی یافت می شود. طولانی شدن زمان کمبود این ویتامین می تواند منجر به از بین رفتن هارمونی و تناسب بین قسمت های مختلف بدن و فعالیت هایی مانند پیاده روی شود.
_ تغییر در ضربان قلب: ضربان قلب با مشخص کردن تعداد زمان ضربان قلب بیش از یک دقیقه تعیین می شود و میزان تیامین در بدن می تواند آن را تغییر دهد. کمبود تیامین باعث کاهش ضربان قلب می شود. از بین بردن ضربان قلب از حالت معمول و کاهش آن می تواند باعث خستگی بیش از حد ، سردرگمی و افزایش خطر بیهوشی شود.
طبق اعلام دفتر آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت ، بسیاری از غلات کل منابع خوب Tiamin هستند. ماست همچنین تیامین دارد. غذاهای پروتئینی شامل گوشت مرغ ، غذاهای دریایی ، لوبیا مانند لوبیا و نخود فرنگی و همچنین تخم مرغ ، آجیل ، دانه ها و سویا منابع خوب و زیاد تیامین هستند.
233233
منبع:خبرآنلاین