خستگی ذهنتان را با خوردن این میوه برطرف کنید
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، این مطالعه پس از مصرف فرآورده های انگور سیاه، ترکیب زیست فعال جدیدی به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیم های MAO-B در مغز انسان شناسایی کرد.
دانشمندان موسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزلند می گویند: آنزیم های MAO-B مواد شیمیایی مهم مغز مانند دوپامین را که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارند، تجزیه می کنند.
مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی ثبت شده است.
در حالی که مطالعات قبلی نشان داده است که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانین در انگور سیاه همراه است، تا زمانی که دانشمندان در این مطالعه سارمانتوزین را در نظر گرفتند زیرا آنها عامل زیست فعال اصلی پشت این عملکرد را شناسایی نکرده بودند.
بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوزین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که به طور موثری فعالیت آنزیم را کاهش داد و از حفظ دوپامین، که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک میکند، حمایت کرد.
Lumiose گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکتکنندهای که محصولات انگور فرنگی سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف میکردند مشاهده کردیم.
محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید کردند.