سلامت خانواده

خانمها نزدیک به 5 سال ؛ مشاوره پزشکی را جدی بگیرید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

متخصص زنان و زایمان دهکده و معلم ملی وزارت بهداشت آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار Mehr در مورد یائسگی ، علائم و درمان این نوع تغییر در بدن زنان گفت: بارداری ، بلوغ ، زایمان و یائسگی دوره مهمی از یک زن محسوب می شود ، اما نباید با این دوره ها رفتار شود. بنابراین تصور غلط که در جامعه وجود دارد باعث می شود زنان یائسه امید کمتری به زندگی و خوشبختی داشته باشند.

وی ادامه داد: تعریف یائسگی دوره ای است که زن باروری خود را از دست می دهد و قاعدگی ماهانه قطع می شود. یائسگی بسیار متغیر است و از 1 تا 2 سالگی تشکیل شده است و علائم آن ممکن است به مدت 5 سال در قاعدگی مشاهده شود.

علائم جسمی و روحی یائسگی

این روستا گفت: علائم جسمی و روانی یائسگی برای افراد متفاوت است ، اما یکی از علائمی که در همه زنان یکسان است و فقط شدت آن با دیگری متفاوت است. سقوط عرق ناگهانی و عرق کل بدن گرما ، چاقی و اضافه وزن ، کاهش هورمون استروژن ، هورمونی که تخمک گذاری ، اختلالات خواب و اضطراب است می تواند یائسگی یک زن باشد.

نیاز به آگاهی زنان از تغییرات هورمونی و مراقبت متوسط

این متخصص زنان و زایمان گفتند: “بسیاری از خانمها بدون دانش کافی به این مرحله می آیند و از مشاوره تخصصی لازم بهره نمی برند ، در حالی که با مراجعه به موقع به مشاور و دریافت استراتژی های تنظیم هورمونی می توان از مشکلات زیادی جلوگیری کرد.”

وی افزود: “زنان باید از سنین پایین به تغذیه مناسب توجه کنند و فعالیت بدنی منظم را در برنامه روزانه خود قرار دهند تا افزایش وزن ناگهانی دریافت نکنند.” مراقبت و مراقبت از قلبی عروقی ، تمرینات منظم مانند یوگا و تمرینات مراقبت از ذهن نیز نقش مهمی در حفظ سلامت روحی و جسمی در این دوره دارند.

روستا ادامه داد: نگاه ما به اواسط عصر باید از زاویه مثبت باشد. اگر یک زن در این سن به استقلال مالی رسیده باشد و فرزندانش بزرگ شده اند ، این دوره می تواند فرصتی برای لذت بردن از زندگی ، مسافرت ، برقراری ارتباط با دوستان و بازسازی روحیه فردی باشد. اما متأسفانه ، برخی از آنها سندرم لانه ایجاد می کنند ، احساس غیر ضروری می کنند و ارتباط با همسرشان تحت تأثیر تغییرات فیزیولوژیکی و کاهش میل جنسی قرار می گیرد. اینجاست که افسردگی رخ می دهد.

وی با اشاره به علائم یائسگی گفت: “زنان می توانند با پزشک یا پزشک باشند.” مادر برای گرگرفتگی های داغ مشورت کنید ، هر دو روش درمانی گیاهی و دارویی وجود دارد که پزشک شما می تواند تجویز کند.

یک متخصص زنان و زایمان گفت: “زنانی که گرگرفتگی دارند باید از لباس پنبه ای استفاده کنند ، گردش هوا را در اتاق خواب خود حفظ کنند و تمرینات و فعالیتهای تنفسی مانند شنا را انجام دهند.” همچنین برای کاهش علائم ، کاهش ادویه های زیاد ، غذاهای سرخ شده ، چربی و قند لازم است.

این روستا خاطرنشان کرد: با دید مثبت ، آگاهی کافی و پیروی از اصول تغذیه و ورزش ، زنان می توانند این دوره از زندگی با کیفیت و لذت بخش را پشت سر بگذارند.

زندگی در Fars: "در این صفحه از زندگی ، ما قصد داریم پس از ورود به میانه و سپس ، چند مورد از نگرانی های جسمی زنان بگوییم. از

یائسگی دوران عادی با امکان تجربه آرام

یک مدرس ملی وزارت بهداشت گفت: “همانطور که یک زن باردار اعتراف می کند که کمردرد بخشی از بارداری است ، یک زن نیز باید یائسگی را به عنوان یک مرحله طبیعی زندگی بپذیرد.” این پذیرش می تواند به آرامش ذهنی و بهبود متابولیسم بدن کمک کند.

وی افزود: “بعضی از خانمها فکر می کنند که یائسگی قطعاً با علائم شدید همراه خواهد بود ، در حالی که ما زنانی داریم که این دوره را با کمترین مشکل و حتی تجربه مثبت گذرانده اند.” مهم است که قبل از ورود به این مرحله ، آگاهی کافی داشته باشید.

این روستا به اهمیت مطالعات پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: زنان باید در این دوره سس کچاپ قلبی عروقی و همچنین دستگاه های گوارشی را انجام دهند. زیرا برخی از بیماری ها ممکن است یائسگی خود را همزمان نشان دهند.

یک مدرس ملی وزارت بهداشت گفت: “تغذیه سالم و ورزش منظم باید به اولویت های اصلی زندگی زنان در یائسگی تبدیل شود.” زنان باید به خود یادآوری کنند که پس از سالها تلاش برای کودکان و کار ، اکنون زمان آن رسیده است که برای خودشان زندگی کنند. حفظ آرامش ، توجه به سلامت روان و تقویت ارتباط با دیگران نقش بسیار مؤثر در گذراندن سالم دارد.

این روستا خاطرنشان کرد: یائسگی ممکن است به چالش کشیده شود ، اما با مراقبت لازم ، آگاهی و حمایت اجتماعی ، این بحران موقت می تواند به مرحله ای از صلح و رضایت شخصی تبدیل شود. بدن زن فقط برای همراهی با آن قادر به سازگاری با این تغییرات است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا