خام نوشی ممنوع! – خبرگزاری سلامت
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، دکتر «دونالد پراتر» رئیس مرکز ایمنی غذا و تغذیه کاربردی سازمان غذا و دارو گفت: توصیه اکید داریم که از مصرف شیر خام خودداری کنیم. “
مقامات فدرال تاکید می کنند که شیر خام و پنیر شیر خام می تواند حاوی میکروب هایی باشد که خطرات جدی برای سلامتی مصرف کنندگان از جمله آنفولانزای پرندگان ایجاد می کند.
براساس دادههای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده، بین سالهای 1998 تا 2018، 202 مورد شیوع مرتبط با نوشیدن شیر خام وجود داشت که منجر به 2645 بیماری و 228 بستری شدن در بیمارستان شد.
بنجامین چپمن، استاد و کارشناس ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی می گوید: «حتی در بهترین زمان ها، شیر خام یکی از خطرناک ترین غذاهایی است که ما داریم.
چپمن افزود: «مقامات معتقدند راه اصلی انتشار ویروس آنفولانزای مرغی بین گاوها از طریق تماس با شیر است.
به گفته پراتر، “مشخص نیست که آیا شیر خام می تواند آنفولانزای پرندگان را به انسان منتقل کند یا خیر، اما محققان به تحقیقات خود ادامه می دهند.”
وزارت کشاورزی ایالات متحده موارد ابتلا به آنفولانزای پرندگان را در گاوهای شیری در 9 ایالت تایید کرده است.