سلامت خانواده

خاصیت کشک باورنکردنی برای سلامتی

کوری یکی از محصولات با ارزش لبنیات در رژیم غذایی ایران است که با مواد مغذی نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارد. مطالعات تخصصی نشان می دهد که این ماده مغذی از نظر پروتئین ، کلسیم و ویتامین ها زیاد است و مصرف آن می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهبود سلامت استخوان و کاهش وزن کمک کند.

مهر در گزارشی نوشت: خواص کشک شامل تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهبود سلامت دستگاه گوارش ، کنترل فشار خون و کاهش استرس است. همچنین از نظر کلسیم و پروتئین بسیار زیاد است و می تواند به حفظ سلامت استخوان و دندان ، رشد و ترمیم عضلات و بهبود سلامت پوست کمک کند.

کوری یک محصول سنتی ایرانی است که قدمت هزاران سال دارد که در ابتدا توسط عشایر و روستائیان برای نگهداری لبنیات طولانی مدت تولید شده است. این ماده مغذی خوشمزه با گسترش فرهنگ ایرانی به مناطق دیگر رسیده است و هنوز هم در آشپزی و رژیم غذایی مدرن جایگاه خاصی دارد.

نیازهای تغذیه ای

با توجه به مقادیر زیادی از پروتئین ها و مواد معدنی با کیفیت بالا مانند فسفر و کلسیم ، کشک گزینه ای عالی برای تقویت استخوان ها و دندان ها است. همچنین ، مصرف منظم این ماده مغذی می تواند تأثیر مثبتی بر عملکرد گوارشی داشته باشد.

حمایت از ورزشکاران و افراد پر جنب و جوش

با توجه به ارزش پروتئین بالا ، کشک به عنوان یک مکمل طبیعی و سالم برای ورزشکاران و افرادی که فعالیت بدنی بالایی دارند توصیه می شود. این امر به افزایش سطح انرژی و ترمیم عضلات کمک می کند و یک سیری طولانی تر را فراهم می کند.

هشدار در مورد استفاده بیش از حد از کشک شور

با این حال ، پزشکان هشدار می دهند که بیش از حد مصرف آب پنیر شور می تواند منجر به افزایش فشار خون شود. توصیه می شود افراد ، به ویژه مبتلایان به بیماری قلبی ، از آب پنیر کم و پاستوریزه استفاده کنند.

ترکیب کشک در یک رژیم غذایی روزانه می تواند به تقویت بدن و جلوگیری از برخی بیماری ها کمک کند. مصرف متعادل و بهداشتی این ماده مغذی یکی از ساده ترین راه ها برای حفظ سلامتی و افزایش انرژی روزانه است.

خواص کشک برای قلب

کشک سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند. این مواد معدنی برای عملکرد بهینه قلبی عروقی ضروری است. پروبیوتیک های موجود در کشک با کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) در بدن ، خطر آترواسکلروز را کاهش می دهد. همچنین ، برخی از مطالعات نشان داده اند که محصولات لبنی مانند کشک می توانند متابولیسم چربی را بهبود بخشند و به حفظ تعادل سالم در خون کمک کنند ، که برای سلامت قلب نیز ضروری است.

خواص کشک برای روده

به عنوان یک محصول لبنی ، کشک سرشار از باکتری های مفید است که می تواند به تعادل میکروبیوتای روده کمک کند. این پروبیوتیک ها فرایند هضم را تقویت می کنند ، که با کمک به رشد باکتری های روده مفید ، برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مهم است. همچنین ، پروبیوتیک های موجود در کشک نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند. زیرا بخش اعظم سیستم ایمنی بدن در دستگاه گوارش قرار دارد. علاوه بر این ، CIRD می تواند به بهبود محیط کلی دستگاه گوارش و کاهش مشکلاتی مانند نفخ ، یبوست و سوء هاضمه کمک کند.

خواص بارداری

پروبیوتیک های موجود در کشک به بهبود هضم ، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش مشکلات دستگاه گوارش مانند یبوست در دوران بارداری کمک می کند. چچی همچنین منبع پروتئین ، کلسیم و ویتامین های گروه B است که برای سلامت مادر و رشد جنین ضروری است. با این حال ، استفاده از کشک برای زنان باردار باید با مشورت با پزشک متعادل شود.

خواص کشک برای رشد ارتفاع

اگرچه هیچ مدرک مستقیمی در رابطه با کشک و افزایش ارتفاع وجود ندارد. اما کلسیم موجود در آن نقش مهمی در سلامت استخوان ها به ویژه در زمان رشد دارد. علاوه بر این ، پروتئین و ویتامین های ضروری موجود در کشک مانند ویتامین های B و B می تواند به رشد کلی بدن کمک کند.

برای پوست و مو مفید است

کشک با خاصیت اسید ضد میکروبی و لاکتیک خود به حفظ سلامت پوست و مو کمک می کند. این امر به تقویت درخشش و نرمی مو کمک می کند و همچنین می تواند در حل مشکلات پوستی مؤثر باشد.

به هضم غذا کمک کنید

کاری ، به دلیل ترکیبات پروبیوتیکی ، همچنین می تواند برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند و به بهبود روند هضم کمک می کنند ، استفاده شود.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا