سلامت خانواده

حفظ جوانان پوست با مصرف این غذا

این دانه رطوبت را حفظ می کند ، التهاب پوست را کاهش می دهد ، از چین و چروک و بهبود آکنه جلوگیری می کند. علاوه بر این ، مصرف منظم آن ریشه مو را تقویت می کند ، از ریزش مو جلوگیری می کند و درخشش و نرمی مو را افزایش می دهد.

برای لذت بردن از خواص منحصر به فرد کتان ، می توان آن را به روش های مختلفی گنجانید و با افزودن به اسموتی ها و ماست ، ترکیب سالاد و سوپ ، استفاده در نان ، کیک و شیرینی و استفاده از پودر با آب یا نوشیدنی می توان از آن استفاده کرد.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا