اخبار سلامت

حذف منابع پروتئینی در دوران شیردهی می تواند برای نوزاد و مادر مضر باشد

به گفته خبرگزاری TASNIM ، وزارت بهداشت در پاسخ به این عقیده که مادران شیرده باید از گوشت قرمز ، مرغ ، تخم مرغ و حبوبات خودداری کنند یا فقط روغن و مواد غذایی ویژه مصرف کنند ، می گویند که از بین بردن یا محدود کردن منابع پروتئینی می تواند برای مادر مضر باشد.

وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه در پاسخ به اینكه محدود كردن مواد غذایی و از بین بردن گوشت ، تخم مرغ و لوبیا پس از زایمان برای سلامت مادر و نوزاد مفید است: نیاز به مادر شیرده بیش از قبل از بارداری حدود 500 كیلوال کالری است ، بنابراین برای تأمین این مقدار مواد مغذی ، مادر باید مواد غذایی را مصرف كند. برای استفاده از این دوره ، مصرف کنید.

همچنین در حین شیردهی ، نیاز به پروتئین روزانه 25 گرم روزانه در 6 ماه اول و دوم شیردهی افزایش می یابد ، بنابراین از بین بردن منابع مهم پروتئینی مهم مانند تخم مرغ ، انواع گوشت (گوشت قرمز و سفید) و حبوبات در هنگام شیردهی ممکن است نیازهای کافی برای مادر و در نهایت کاهش تولید شیر را فراهم نکند.

از طرف دیگر ، یک مادر شیرده ، اگر به دلیل از بین بردن یا محدودیت غذا به همان اندازه انرژی و پروتئین مصرف نکند ، ممکن است دچار سوء تغذیه شود ، و در چنین شرایطی ممکن است مادر به دلیل ترشح بدن و احساس ضعف ، خستگی و احساس ضعف ، و تحقیرآمیز ، و در صورتی که از نظر دیات و آدم ربایی ها ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، آدم ربایی ، و در چنین شرایطی قرار نگیرد.

پایان پیام/+

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا