حذف روغنهای غیراستاندارد در موکبهای محرم

با آغاز دوره عزاداری تاسوا و اشورا ، وزارت بهداشت ، مانند سالهای گذشته ، اقدامات گسترده ای را برای حفظ سلامت عمومی و ترویج سلامت محیط زیست در نمایندگان ، مساجد ، مساجد و ایستگاه های سالاتی ، از جمله بازرسی های بهداشتی ، نمونه گیری مواد غذایی و آب ، ارزیابی کلر ، ارزیابی کلر ، ارزیابی انجام داده است.
محسن فرهادی ، رئیس مرکز بهداشت و کار محیط زیست وزارت بهداشت ، گفت: “در قالب بازرسی های قابل حمل ، کنترل کیفیت شیمیایی روغن ها ، از جمله شاخص TPM ، انتقال و تبادل یونی روغن نیز به طور دقیق انجام شده است.”
وی افزود: در هر صورت که مقدار ترکیبات قطبی یا مواد شیمیایی روغن از استاندارد فراتر رود ، سفارش بلافاصله متوقف شده و از فرآیند پخت و پز خارج می شود. “
رئیس مرکز بهداشت و کار محیط زیست تأکید کرد: “این اقدامات با هدف پیشگیری از بیماری های ناشی از روغن های نامناسب و اطمینان از سلامت عزاداران حسینی انجام شده است.”