جو چه خواصی دارد؟ + تفاوت جو و جو، تاثیر بر کاهش وزن و علائم آلرژی
به گزارش خبرگزاری ایمنا، جو نوعی غله است که می توانید از آن در تهیه نان، نوشیدنی، سوپ و غذاهای مختلف استفاده کنید. جو فیبر، ویتامین و مواد معدنی زیادی برای بدن فراهم می کند و همچنین فواید زیادی برای سلامتی دارد.
جو حاوی پتاسیم است، فولاتآهن و ویتامین ها ب 6 و فاقد کلسترول است و به همین دلیل سلامت قلب و عروق را تقویت می کند، محققان به این نتیجه رسیده اند که مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین ب 6 و فولات ممکن است مقدار ترکیبی نامیده شود هموسیستئین کاهش و افزایش سطح ترکیب مذکور در بدن ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
مهمترین خواص جو
- کاهش کلسترول بد خون
- سلامت قلبی عروقی
- تنظیم فشار خون
- بهبود سلامت روده
- پیشگیری از سنگ کلیه
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- درمان طبیعی کم خونی
- کاهش تهوع صبحگاهی در بارداری
- حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها
- کاهش درد ناشی از التهاب و آرتریت
- افزایش سرعت متابولیسم بدن
- مقاومت بدن در برابر آنفولانزا و سرماخوردگی
خواص درمانی جو
جو طبع سرد و خشک دارد و مصرف مداوم جو برای رفع چاقی مفید است. همچنین جو یک ماده مغذی است که خاصیت نرم کنندگی دارد و جوشانده جو نیز اثر دارد. مقوی و کاربردهای پزشکی زیادی دارد.
جوشانده جو مشکلات التهابی، تب، اسهال، بواسیر، اسکوربوت و نقرس می شود، در دوران نقاهت و در صورت ضعف استفاده از جو همراه با گندم یا جو می تواند بسیار مفید باشد، همچنین جو بهترین غذا برای مبتلایان به تب، کم خونی و سوء هاضمه است.
جو ماده مغذی است که به داروی قلب معروف است، کلسترول خون را پایین می آورد و دارای ترکیباتی است که از تولید کلسترول بد LDL در کبد جلوگیری می کند. آلکالوئیدیک اثر مقوی بر قلب تأثیر می گذارد و همچنین به عنوان کمکی در درمان تنگی نفس استفاده می شود.
جو ارزش غذایی بالایی دارد و به دلیل داشتن فسفر یکی از مواد غذایی تقویت کننده سلول های عصبی است و به دلیل داشتن آهن، قوای از دست رفته را به بدن باز می گرداند. دانه جو با طبع سردی که دارد تشنگی و تب را برطرف می کند.
جو به عنوان یک عامل ضد سرطان شناخته می شود زیرا حاوی آنتی اکسیدان های قوی است، دانشمندان معتقدند که مواد شیمیایی ضد سرطان در دانه های جو وجود دارد. مواد شیمیایی که به عنوان بازدارنده شناخته می شوند پروتئاز وجود جو عوامل ایجاد کننده سرطان را سرکوب می کند و به همین دلیل جو جزو مواد ضد سرطانی است.
جوانه جو دارای مقدار زیادی انسولین گیاهی است و می تواند قند خون را کاهش داده و از ابتلای افراد به دیابت جلوگیری کند.
ترکیب جو و ارزش غذایی
یک فنجان (236 میلی لیتر) جو دوسر پخته حاوی مواد مغذی زیر است:
- کالری: 154
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: چهار گرم
- پروتئین: پنج گرم
- چربی: دو گرم
ویتامین ها
- فولات: 45 درصد از نیاز روزانه
- منیزیم: 25 درصد از نیاز روزانه
- فسفر: 15 درصد از نیاز روزانه
- پتاسیم: 10 درصد از نیاز روزانه
- کلسیم: 6 درصد از نیاز روزانه
- آهن: 6 درصد از نیاز روزانه
عوارض مصرف جو و علائم حساسیت به آن
جو به طور کلی یک غذای بی خطر است، با این حال، برخی از افراد ممکن است به جو حساسیت داشته باشند. علائم آلرژی جو می تواند شامل خارش، تورم، مشکل در تنفس و واکنش های آلرژیک باشد. آنافیلاکتیک بودن
خواص جو برای کاهش وزن
جو دوسر به دلیل داشتن فیبر و پروتئین فراوان، چربی کم و قند، گزینه ایده آلی برای کاهش وزن است. فیبر محلول موجود در جو دوسر با ورود به روده، جذب چربی و کلسترول خون را کاهش می دهد و به طور موثری به کاهش احتمال چاقی کمک می کند. او انجام می دهد.
آب جو بدون الکل که با خیساندن جو در آب به دست می آید، می تواند به افزایش سرعت متابولیسم بدن و سوزاندن کالری کمک کند، ترکیب آب جو با آهک و عسل جایگزین بسیار خوبی برای نوشیدنی های پرکالری یا شیرین است.
خواص جو برای دیابت
مطالعات حیوانی نشان داده است که جو می تواند جذب گلوکز در جریان خون را به تاخیر بیاندازد که در کنترل دیابت موثر است. همچنین مطالعات نشان داده است که جو دوسر نسبت به نان سفید سیر کننده تر است.
تحقیقات دیگر نشان داده است که مصرف غذاهای غنی از منیزیم، مانند جو، با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. جو به عنوان یکی از غلات غنی شده، سرشار از منیزیم و کلسیم است و نقش مهمی در مبارزه با دیابت دارد.
فواید جو برای نوزادان
یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که نوزادانی که از 5 تا 5.5 ماهگی جو مصرف میکردند کمتر به آسم دوران کودکی مبتلا میشوند، یافتهای که بر اهمیت گنجاندن غلات غنیشده مانند جو در رژیم غذایی نوزادان و کودکان تأکید میکند.
تفاوت بین جو و جو دوسر
جو و جو دو نوع غلات مختلف هستند که در سرتاسر دنیا کشت میشوند و بخش مهمی از تغذیه مردم را تشکیل میدهند، این غلات نه تنها توسط انسان، بلکه توسط دامها مصرف میشود و در مورد استفاده، کاشت و ارزش آن نیز مصرف میشود. غذا و خواص جو و جو باید بگوییم که این دو با هم متفاوت هستند.
اول از همه، جو و جو از نظر ارزش غذایی متفاوت هستند، بدون شک جو دوسر مغذی و سالم است و اغلب به عنوان غلات صبحانه استفاده می شود.مرداد آسیاب) استفاده می شود؛ با این حال، جو دوسر از نظر ارزش غذایی نمی تواند خود جو را شکست دهد و در حالی که هر دو پروتئین خوبی دارند، جو دوسر نیمی از میزان پروتئین در هر وعده را دارد.
جو حاوی مقادیر زیادی فیبر است که سلامت دستگاه گوارش شما را تضمین می کند، اما جو دوسر فیبر بسیار کمتری دارد، بنابراین به طور کلی، خواص جو دوسر کمتر از جو است. جو و جو دوسر هر دو میان وعده های خوبی هستند و هر دو به پیشگیری از بیماری های مختلف مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 کمک می کنند.
تفاوت دیگر این دو دانه در نحوه مصرف آنهاست. مردم خوردن جو را برای صبحانه ترجیح می دهند زیرا لذیذتر و مغذی تر است، اما جو دوسر برای صبحانه جالب نیست زیرا طعم شور دارد و بیشتر برای تهیه سوپ و خورش استفاده می شود.