سلامت خانواده

جوان نگه داشتن مغز با مصرف این غذاها

به گزارش خبرآنلاین، 5 غذای کلیدی وجود دارد که با عملکرد بهتر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. هر یک از این مواد سرشار از ترکیباتی است که برای جوانی مغز نیز مفید است:

۱. غلات کامل

غلات کامل اساس یک الگوی تغذیه سالم هستند. این گروه غذایی به کاهش خطر بیماری قلبی، مدیریت دیابت، کاهش وزن و محافظت از مغز کمک می کند.

۲. سبزیجات برگ دار

سبزیجات برگی مانند کلم پیچ و اسفناج حاوی ویتامین K هستند. یک مطالعه در سال 2022 نشان می دهد که مصرف کافی ویتامین K عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و از پیری زودرس مغز جلوگیری می کند.

۳. انواع توت ها

طبق تحقیقات، مصرف منظم توت ها می تواند التهاب را کاهش دهد و ارتباط بین سلول های مغز را تقویت و تسهیل کند.

۴. آجیل

آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، بادام سرشار از ویتامین E است که رادیکال های آزاد مضر اطراف سلول های مغز را غیرفعال می کند. گردو همچنین حاوی چربی های ضد التهاب امگا 3 است. همچنین مصرف پسته پروتئین کاملی مشابه پروتئین موجود در غذاهای حیوانی در اختیار بدن قرار می دهد.

۵. روغن زیتون

یک مطالعه در سال 2022 نشان می دهد که افراد مسنی که به طور منظم روغن زیتون مصرف می کنند کمتر به بیماری آلزایمر و سایر اختلالات روانی مبتلا می شوند و ذهن جوان تری نسبت به سن خود دارند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا