جوان برای حفظ مغز با کمک این غذاها
با افزایش سن ، حفظ سلامت مغز از اهمیت بیشتری برخوردار است. اگرچه پیری در توسعه زوال عقل مغز و پیری نقش دارد ، اما عوامل سبک زندگی نیز قادر به کاهش یا افزایش سطح خطر هستند. به عنوان مثال ، داشتن یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم نقش مهمی در حفظ سلامت مغز دارد.
2 ماده مغذی کلیدی وجود دارد که مربوط به عملکرد بهتر مغز و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر است. هر یک از این مواد سرشار از ترکیباتی است که برای مغز مفید هستند:
1. غلات کامل
غلات کامل اساس یک الگوی تغذیه سالم است. این گروه به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، مدیریت دیابت ، کاهش وزن و محافظت از مغز کمک می کند. همچنین ، برنج قهوه ای ، جو دوسر و سایر دانه های کامل حاوی منیزیم هستند که به سلولهای مغزی کمک می کنند تا از انرژی استفاده کنند.
2. سبزیجات برگ دار
سبزیجات برگ مانند کلم و اسفناج حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند بتا -کاروتن ، فولات و ویتامین K هستند. یک مطالعه در سال 2 نشان می دهد که مصرف کافی ویتامین K عملکرد شناختی را بهبود می بخشد.
1. توت ها
طبق تحقیقات ، استفاده منظم از انواع توت ها می تواند التهاب را کاهش داده و باعث تقویت و تسهیل ارتباط بین سلولهای مغزی شود.
1 آجیل
آجیل برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد. به عنوان مثال ، بادام از نظر ویتامین E و رادیکال های آزاد غیرفعال در اطراف سلول های مغزی است. گردو همچنین حاوی چربی های ضد التهابی امگا -3 است. مصرف پسته همچنین پروتئین کاملی شبیه به پروتئین موجود در غذاهای حیوانات را فراهم می کند.
1 لوبیا
بسیاری از لوبیا ها از جمله لوبیا ، منیزیم ، فولات و پروتئین گیاهی بدن را تأمین می کنند. افزایش سطح قند خون به سلولهای مغزی آسیب می رساند. بنابراین ، توصیه می شود لوبیا را در رژیم غذایی خود قرار دهید. زیرا حاوی فیبر است و به کنترل قند خون کمک می کند.
1. ماهی
ماهی منبع خوبی از پروتئین است که بدن برای ساخت انتقال دهنده های عصبی از آن استفاده می کند و به سلول های مغزی اجازه می دهد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا همچنین حاوی چربی های امگا -3 هستند که باعث کاهش التهاب می شوند و به ساخت سلول های مغزی و کند شدن روند پیری کمک می کنند.
1. مرغ
مرغ با کولین (یکی از انواع ویتامین B) برای رشد مغز جنین در دوران بارداری و شیردهی و برای عملکرد مغز در آینده بسیار مهم است. یک مطالعه در سال 2 نشان داد که مصرف کم کولین خطر آلزایمر و انواع دیگر زوال عقل را افزایش می دهد.
1. روغن زیتون
یک مطالعه در سال 4 نشان می دهد که افراد مسن که به طور مرتب روغن زیتون را مصرف می کنند ، کمتر احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر اختلالات فکری را دارند.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین