سلامت خانواده

جهان به سمت یک سیستم بهداشتی نابرابر حرکت می کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، کوبری زاده ، در مراسم افتتاحیه کنگره ششم بین المللی مربوط به و غذاهای عجیب و غریب ، با اشاره به مطالعات آینده نگر ، در مورد اهمیت فن آوری های مدرن مانند هوش مصنوعی ، دیجیتالی شدن و پزشکی شخصی در تغییر ساختارهای بهداشتی و اقتصادی صحبت کردند.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از این فناوری ها در سیستم بهداشت و درمان ، گفت: “امروز ، فناوری های یکپارچه وارد مناطق مختلفی از جمله اقتصاد بهداشت می شوند. این فناوری ها می توانند تأثیر قابل توجهی در فرآیندهای پزشکی ، داروسازی و بهداشت عمومی داشته باشند. دیجیتالی شدن و ادغام مصنوعی اطلاعات ، کشف مواد مخدر جدید ، نقشه برداری از ژنوم انسان ، که از سال 6 آغاز شده است ، اکنون به مرحله ای رسیده است که در آینده توسعه پزشکی شخصی را فعال کرده است.

کوبریانی زاده در ادامه تغییراتی در اقتصاد جهانی سلامت ایجاد کرد و هشدار داد که این تحولات می تواند چالش های جدیدی را برای کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر ، حدود 2 درصد از اقتصاد بهداشت جهان در کشورهای توسعه یافته بوده است. پیش بینی ها نشان می دهد که این سهم تا سال 2 به 5 ٪ افزایش می یابد ، در حالی که ضعف و ضعیف در حاکمیت باعث کاهش سهم آنها از اقتصاد می شود. این می تواند شکاف اقتصادی و بهداشتی بین کشورهای توسعه یافته و کشورهای محروم را عمیق تر کند.

وی گفت: “جهان به سمت یک سیستم بهداشتی نابرابر حرکت می کند.” کشورهایی که از نظر اقتصادی و حاکمیت هستند در آینده با چالش های جدی تری روبرو خواهند شد. این می تواند بر میزان امید به زندگی در دسترسی به داروها و خدمات پزشکی و حتی اقتصاد خانوار تأثیر بگذارد.

کوبری زاده با تأکید بر اهمیت سرمایه گذاری در زمینه های علمی مدرن ، به مباحثی مانند میکروبیوم ها و نقش آنها در ترویج شاخص های بهداشتی اشاره کرد و گفت: مناطقی مانند میکروبیوم و بیوتکنولوژی نقش مهمی در توسعه اقتصاد بهداشت دارند. سرمایه گذاری در این بخش ها علاوه بر بهبود سلامت عمومی می تواند تأثیر قابل توجهی در رشد اقتصادی کشورها داشته باشد. کشورهای پیشرو در این زمینه توانسته اند با تکیه بر فناوری های جدید ، سیستم بهداشتی خود را بهبود بخشیده و هزینه های بهداشتی را کاهش دهند.

در پایان ، وی ابراز امیدواری کرد که کنگره بتواند زمینه تصمیمات استراتژیک برای توسعه سیستم بهداشتی کشور را هموار کند و تأثیر مثبتی بر جامعه علمی و اقتصادی کشور داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا