جلوگیری از توزیع محصولات با رنگ خوراکی غیرمجاز
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، یوسف صادقیان امین نسبت به افزایش مصرف رنگ های خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد.
وی با اشاره به اینکه برخی از این رنگ ها می تواند تاثیرات منفی بر سلامت مصرف کنندگان بگذارد، گفت: رنگ های مصنوعی خوراکی به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی خاص در برخی افراد باعث ایجاد حساسیت، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری می شود. توجه مصرف کنندگان به برچسب محصولات و انتخاب محصولات حاوی رنگ های طبیعی و ایمن ضروری است.
مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین تاکید کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی دارد تا محصولاتی که حاوی رنگ های غذایی غیرمجاز یا با دوز بالا هستند، مجاز نباشد. توزیع شده است.
صادقیان امین افزود: وظیفه ما حفظ سلامت جامعه است و در این راستا تولیدکنندگان باید مسئولیت پذیر بوده و از رنگ های غذایی سالم و سالم در محصولات خود استفاده کنند.
انتهای پیام/