سلامت خانواده

جزئیات حوادث عجیب در 3 بیمارستان کشور از زبان سخنگوی کمیسیون بهداشت – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سلمان اسحقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جزئیات حوادث رخ داده در سه بیمارستان کشور اظهار داشت: کمیسیون بهداشت و درمان به مردم به ویژه مردم توجهی ندارد. رسانه ها، غریبه ها به هر طریقی هستند و ما در تلاش هستیم تا مسائلی را که در جامعه مطرح می شود حل کنیم. از رسانه های داخلی منتشر کنید.

وی افزود: من به عنوان سخنگوی کمیسیون بهداشت اجازه نمی دهم هیچ خبر و موردی از مردم پنهان بماند.

اسحقی ادامه داد: در بحث دیالیز که خودم مطرح کردم 70 نفر کشته شدند و اجازه نمی دهم عدم انتشار خبر باعث سوء استفاده مقصران شود.

ما در بیمارستان ها نظارت درستی نداریم

وی افزود: باید بپذیریم که در کشور نظارت مناسبی بر خدمات در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه بهداشت و درمان نداریم.

ورود به داستان بیمارستان چشم پزشکی

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی گفت: نزدیک به دو ماه است که کمیسیون بهداشت و درمان این موضوع را جدی گرفته و با قوه قضائیه مذاکراتی داشتیم.

وی افزود: جلساتی را با نمایندگان قوه قضائیه و سازمان نظام پزشکی برگزار کردیم و مقرر شد میزان تقصیر و میزان جرایم که در قالب مشخص شده است را در اختیار رسانه ها و مردم قرار دهیم. از یک بسته

اسحقی ادامه داد: امید است در هفته آینده که بحث تخصصی و اصلی کمیسیون بهداشت و درمان دو موضوع بیمارستان چشم پزشکی و تبریز است به جمع بندی نهایی برسیم و نتیجه را خیلی شفاف در اختیار مردم قرار دهیم.

درمان “جدی” خواهد بود.

وی افزود: اتفاقی در بیمارستان تبریز رخ داد و منجر به تزریق داروی اشتباه شد، همچنین در بیمارستان چشم پزشکی نیز شاهد نابینایی تعدادی از هموطنان بوده ایم. در بیمارستان قائم آتش سوزی باعث جان باختن عزیزان ما در بخش آی سی یو شد و کمیسیون بهداشت به این موارد رسیدگی جدی کرده است.

سلمانی تصریح کرد: موارد دیگری که در بحث دارویی رخ داد، موضوعی نیست که ما اغلب درباره آن صحبت کنیم، مجلس یا دولت، بلکه قوای سه گانه باید به نظارت مستمر بر مدیریت در بیمارستان ها، حذفیات و… نگاه جدی داشته باشند. جرم انگاری .

اسحقی ادامه داد: ما نمی توانیم بیرون از گود بنشینیم و مطالبه گر باشیم، زمان مطالبه گری تمام شده و اکنون زمان رسیدگی به حوادث است.

به گفته وی؛ بیمارستان نگاه و تبریز در دستور کار شورای اسلامی در هفته آینده در کمیسیون بهداشت و درمان قرار دارد و پس از آن بسته شفافی را در اختیار مردم و رسانه ها قرار خواهیم داد.

اسحقی ادامه داد: این حادثه نیاز به مداخله کارشناس دارد زیرا 16 نفر مراجعه کردند و از این تعداد تعدادی ترشح چشم داشتند و تعدادی ترخیص می شوند.

ورود دستگاه قضایی به حوادث بیمارستانی

وی افزود: در بحث عمدی و غیرعمد حساس شده ایم. باید بگذاریم قوه قضائیه و نیروهای امنیتی کار خود را به درستی انجام دهند و به نتیجه درستی برسیم.

اسحقی خاطرنشان کرد: در بحث تحقیق و تفحص از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، کمیسیون بهداشت ورودی تخصصی دارد و نظارت مستمر و ویژه ای در این بررسی خواهد داشت.

وی ادامه داد: در بیمارستان تبریز دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی با جدیت وارد شده و بر همین اساس در گزارش اولیه ای که به ما دادند، ما را متهم کردند.

اسحاقی گفت: برخی افراد و تحقیقات شروع شده و منتظریم تحقیقات به پایان برسد و گزارش را به مردم ارائه دهیم.

رئیس کمیسیون بهداشت موضوع را پیگیری کرد

وی در پاسخ به این سوال که آیا حضور برخی چهره ها در بین سهامداران این مراکز درمانی منجر به انحراف پرونده نمی شود، گفت: اولین فردی که به کمیسیون بهداشت و درمان گزارش داد و کمیسیون را مکلف به پیگیری کرد. در این مورد آقای دکتر شهریاری بودند.

اسحقی خاطرنشان کرد: ابتدا دکتر شهریاری در کمیسیون جلسه یک ساعته برگزار کردند، گفتند جلسه خصوصی کمیسیون برگزار کنیم و در جلسه خصوصی کمیسیون هم گفتند در چشم پزشکی این اتفاق افتاده است. بیمارستان

وی ادامه داد: شهریاری در این جلسه گفت که من به عنوان رئیس کمیسیون خود را موظف می کنم به عنوان متولیان سلامت به این موضوع رسیدگی جدی کنیم.

وی افزود: باید جوانب مختلفی را سنجید تا مشخص شود که نتایج عمدی یا غیرعمدی بوده و متخلفان چه کسانی بوده اند، مشکل دارو بوده یا استفاده از تجهیزات و لوازم غیراستاندارد و نبود ایزوله و نظافت. از سایت جراحی چشم، به همین دلیل این تصمیم گرفته شد.” بیایید به نتیجه برسیم.

اسحقی گفت: نتیجه بررسی این پرونده ها هفته آینده اعلام می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا