جزئیات جدید خروج داروهای سرطانی در بیمارستان تبریز اعلام شد
مهدی زالی ، رئیس هیئت مدیره سیستم پرستاری تبریز ، اظهار داشت: پس از نامه ای که از سیستم پرستاری به مترون در بیمارستان ارسال شده است تا از این پرونده خبر دهد ، بیمارستان مترون در تماس با متهم اول در این مورد گفت و با شواهد جعلی در این بیمارستان به کار رفته است.
به گفته سازمان پرستاری ، وی ادامه داد: “متأسفانه افراد دیگر در این بیمارستان با سهل انگاری و اعتماد به نفس به مجرم در این پرونده درگیر شده اند.
رئیس هیئت مدیره پرستاری Tabriz گفت: “طبق گفته مترون در بیمارستان ، ما منتظر دستور دادگاه هستیم تا گزارش کاملی را ارسال کند.” تحقیقات این پرونده هنوز نهایی نشده است و به مترون در بیمارستان اعلام نشده است.
رئیس هیئت مدیره سیستم پرستاری Tabriz افزود: “این پرونده در حال حاضر در مرحله بازجویی است و ما منتظر صادر شدن این پرونده هستیم. طبق گفته مترون بیمارستان ، این بیمارستان ظاهراً از حدود دو هزار مورد بیمار مورد بررسی قرار گرفته است. در این موارد دو مشکل وجود داشت و متأسفانه برخی از بیماران در شرایط دشوار جان باختند.
زالی گفت: “پرونده بیمارانی که متأسفانه درگذشتند مورد بررسی قرار گرفته است و ما منتظر نتایج تحقیقات قضایی هستیم.”
وی تأکید کرد: “آنچه باعث ایجاد جامعه پرستاری شد این است که متأسفانه در رسانه ها به اشتباه بیان شده است که اولین متهم دنباله پرونده پرستار است ، در حالی که این درست نیست.”
به گفته مقامات سیستم پرستاری Tabriz ، به گفته مقامات بیمارستان ، داروهای وارد شده توسط متهم بیشتر توسط خانواده های بیماران به بخش شیمی درمانی بیمارستان اهدا می شوند.
زولی افزود: مقامات بیمارستان از آنچه اتفاق افتاده و همچنین برای متهم جعلی شکایت کرده اند و پرونده را دنبال می کنند.
ضرورت سؤال از سیستم پرستاری برای جذب نیرو
وی ادامه داد: متأسفانه ، طبق روال معمول ، بیمارستان ها از سازمان پرستاری درخواست نمی کنند تا پرستاران را جذب کنند. ” این می تواند عواقبی برای سلامت جامعه به همراه داشته باشد. بدون شک ، در مورد شواهد شواهد و عضویت شخص مورد نظر از سیستم پرستاری ، چنین مشکلی وجود نخواهد داشت ، و با توجه به همین مسئله و موارد مشابه ، انتظار داریم که مقامات ذیربط گروه پرستاری را استخدام کنند ، عضویت در سیستم پرستاری و استعلام. بخشی از شرایط اشتغال این سازمان باشید.
معاون بیمارستان بیمارستان این بیمارستان گفت: “ما تعدادی از داروهای اهدا شده داریم که برخی از خانواده ها پس از مرگ بیمار به بیمارستان اهدا کرده اند ، و ما همچنین این داروها را برای استفاده از بیماران ضعیف تهیه کردیم.”
وی گفت: “ما اخیراً احساس کردیم که از این داروها برای بیماران استفاده نمی شود و در بازار آزاد فروخته می شوند.” هنگامی که یکی از کارمندان بیمارستان در حال فروش و فروش دارو در بازار بود ، ما او را شناسایی کردیم و از او شکایت کردیم و او را به مطب کلانتر تحویل دادیم.
معاون بیمارستان افزود: روز بعد متهم با وثیقه آزاد شد. با تلاش بیمارستان و دادستانی استان ، پنج نفر از کارمندان بیمارستان دستگیر شده اند.
233217
منبع:خبرآنلاین