سلامت خانواده

جبران کم آبی با توصیه های مهم طب ایرانی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Masoumeh Rezapour ، یک پزشک و متخصص در پزشکی ایران ، در مورد گرمای تابستان به خبرنگار Mehr گفت و نباید در پزشکی پزشکی باشد. مصرف غذاهای سبک و خنک با استفاده متعادل از میوه ها و سبزیجات فصلی بهترین راه برای حفظ سلامتی در روزهای گرم سال است.

وی ادامه داد: در طب ایران ، تابستان دارای خلق و خوی گرم و خشک است و این ویژگی باعث می شود بدن در معرض کم آبی ، خشکی پوست ، تپش قلب و ضعف عمومی در این فصل قرار بگیرد. در تابستان می توان از گرما جلوگیری کرد ، مشروط بر اینکه تغذیه مناسب به درستی رعایت شود.

تغذیه سبک ، کلید مقابله با گرما

رضپور اذعان کرد: برای جلوگیری از گرم شدن ، اجتناب از غذاهای سنگین مانند Halim ، King و Kebabs توصیه می شود. در عوض ، استفاده از غذاهای سبک ، مغذی و تابستانی مانند سوپ ، سوپ های سنتی با سبزیجات تازه ، خورش آلو ، عدس ، لوبیا ، کدو و هویج توصیه می شود. این غذاها به راحتی با خلق و خوی معتدل و نور هضم می شوند و بدن را در برابر گرمای تابستان مقاوم تر می کنند.

وی همچنین افزود: به جای استفاده از ادویه های داغ مانند دارچین و زنجبیل ، توصیه می شود در تابستان از دانه های زردچوبه و گشنیز استفاده کنید که خفیف تر و مناسب تر برای سلامت معده است.

غذای ساده و مؤثر برای تابستان

رضپور گفت: یکی از غذاهای سنتی و بسیار مناسب برای روزهای گرم سال ، آبشار است. این ظرف ، با ترکیبی از ماست ، خیار ، سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری ، به همراه توت ، گردو ، کشمش ، نمک و تکه های نان کباب شده ، طبیعت متعادل ایجاد می کند و بر خلاف درک عمومی ، کپک ها را افزایش نمی دهد ، و همچنین از صلح سنتی در این غذا استفاده می کند.

مراقبت از معده با نوشیدن نوشیدنی

کارشناس پزشکی ایران گفت: “در تابستان ، با افزایش دما ، گرما به بدن منتقل می شود و معده سردتر می شود.” این ممکن است نقاط ضعف دستگاه گوارش ، نفخ ، پشت سر هم و سایر مشکلات ایجاد کند. به همین دلیل ، نوشیدن آب باید به روشی ملایم و ملایم انجام شود.

وی همچنین گفت: “استفاده از یخ در نوشیدنی ها توصیه نمی شود.” بهتر است آب را به طور طبیعی و غیرمستقیم خنک کنید. در این مدت ، مصرف نوشیدنی های سنتی مانند شربت Jujube ، عروسک های نعناع و آب لیمو تازه می تواند به تعادل دمای بدن کمک کند.

رضپور خاطرنشان کرد: در روزهای گرم ، ورزش سنگین باعث افزایش تعریق ، از بین رفتن آب بدن و ضعف عمومی می شود. طب سنتی توصیه می کند که ورزش در ساعات اولیه صبح انجام شود تا بدن در شرایط درجه حرارت معتدل قرار بگیرد و از اثرات گرما جلوگیری کند.

میوه ها و سبزیجات برای تمیز کردن بدن در فصل گرما مفید است

به گفته کارشناسان طب ایرانی ، از نظر طب ایرانی ، خوردن میوه ها و سبزیجات فصلی نقش مهمی در پاکسازی بدن در تابستان دارد. میوه هایی مانند: انگور ، ضد التهابی ، برای مفاصل و کلاژن ، برای افراد دیابتی و آلرژیک مفید هستند ، با احتیاط ، طالبی و هویج که در ویتامین ها و هیدرومترها زیاد ، زیاد و ویتامین ها و هیدرومترها هستند ، می توانند با کمی آب پخته شده و با قند یا عسل در قالب شیوه شیوع مصرف شوند. در از بین بردن تشنگی و هندوانه که میوه ای با آب است ، بسیار مؤثر است. افراد حساس با احتیاط و ترجیحاً با صلح ساز بهتر هستند.

وی افزود: “تابستان فصلی پر از میوه و سبزیجات است و با توجه به داروهای ایرانی مبتنی بر تغذیه تغذیه ای ، می توان از اثرات گرما و اختلالات دستگاه گوارش جلوگیری کرد.” استفاده از غذاهای سبک ، نوشیدنی های طبیعی و زمان مناسب برای فعالیت بدنی به حفظ سلامت جسمی در روزهای گرم کمک می کند.

استراتژی های درمانی تابستانی | اخبار جمران

افرادی که در تابستان دارای خلق و خوی گرم و خشک هستند بیشتر در معرض کم آبی قرار می گیرند

رضپور گفت: افرادی که دارای خلق و خوی گرم و خشک هستند ، در تابستان ، که دارای خلق و خوی گرم و خشک نیز هستند ، بیشتر از سایرین در معرض کم آبی و گرم شدن قرار می گیرند. مشاهده نکات غذایی ، انتخاب لباس مناسب ، ورزش سبک و نوشیدنی های سنتی می تواند از عوارض تابستان در این گروه جلوگیری کند.

وی گفت: “در روزهای گرم تابستان ، افرادی که دارای خلق و خوی گرم و خشک هستند باید بیشتر در مورد وضعیت جسمی خود مراقب باشند.” طبق اصول طب سنتی ایرانی ، گرمای هوا بدن بدن را تشدید می کند و باعث تشنگی ، خشکی پوست ، بی قراری ، افزایش ضربان قلب و ضعف عمومی می شود.

تغذیه برای افراد گرم در تابستان

متخصص پزشکی ایران توصیه کرد که رژیم غذایی کافی یکی از مهمترین اصول پیشگیری از گرم شدن در افراد گرم است. استفاده از غذاهای سبک و سرد مانند سوپ های سنتی ، سبزیجات تازه ، خورش آلو ، انگور ، خیار ، طالبی و یوجوب در رژیم غذایی روزانه توصیه می شود.

وی گفت: “این غذاها به حفظ تعادل گرما در بدن و کاهش علائم گرما کمک می کنند.” از خوردن غذاهای چرب ، پرادی و سنگین مانند گوشت سرخ شده یا فست فود نیز باید جلوگیری شود.

نوشیدنی های سنتی برای تسکین تشنگی در تابستان

این متخصص خاطرنشان کرد: در تابستان ، انتخاب نوشیدنی های سالم و مناسب بسیار مهم است. نوشیدن آب سرد ناگهان می تواند معده را شوکه کرده و مشکلاتی مانند نفخ و ضربان قلب ایجاد کند. بنابراین ، نوشیدنی ها باید به روشی ملایم و ملایم مصرف شوند.

وی اذعان کرد: شربت لیمو با طعم میوه خشک که ترکیبی از ترشی و شیرینی است که باید با احتیاط و آهسته مست باشد تا به معده و به آرامی برسد ، عروسک های نعناع ساخته شده از آب ، شکر ، سرکه و نعناع. پس از خنک شدن در یخچال ، می توان آن را با آب سرد و نوشیدنی ها ترکیب کرد و یک نوشیدنی مفید و خنک کننده را در یک لیوان آب در یک لیوان آب ، با یا بدون شیرین کننده طبیعی تهیه کرد.

رضپور خاطرنشان كرد: استفاده از این نوشیدنی ها به جای نوشیدنی های گازدار و پرانرژی گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها و با تغذیه مناسب ، جلوگیری از مواد مغذی مضر ، انتخاب نوشیدنی های سالم و تنظیم شیوه زندگی است ، می توان از بسیاری از مشکلات تابستانی جلوگیری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا