اخبار سلامت

تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون

عبدالحیم بهفار گفت: “این بیماران فقط مجاز به مصرف غذاهای بدون گلوتن هستند و هرگونه آلودگی گلوتن می تواند آسیب جدی به سلامتی آنها وارد کند.”

وی تأکید کرد که سازمان غذا و داروی با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن ، سعی در دسترسی ایمن و کافی به این بیماران دارد.

به گفته مدیر کل مواد غذایی و مواد مخدر سازمان غذا و داروی ، 112 محصول بدون گلوتن تاکنون مجوزهای دریافت کرده اند که برخی از آنها شامل ورق ، پودر پنکیک ، پودر فلافل ، نان پیتزا ، کیک و سانگاک ، کیک و کلوچه ، بیسکویت ، ماکارونی ، پاستا ، پاستا است.

Behfar افزود: برخی از این محصولات در داخل کشور تولید می شوند و دیگری از طریق واردات تأمین می شود. از آنجا که سازمان غذا و داروی مسئولیت سرمایه گذاری در محصولات بدون گلوتن را بر عهده ندارد ، متقاضیان می توانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مقامات ذیربط ، مجوزهای بهداشتی را از سازمان درخواست کنند.

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با اشاره به نظارت دقیق سازمان ، اظهار داشت که فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی برای اطمینان از سلامتی و کیفیت این محصولات طراحی شده است.

وی تأکید کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن یکی از اولویت های سازمان غذا و داروی برای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارت با دقت و حساسیت ویژه انجام می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا