تولید چای می تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

براساس مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه شمال غربی در ایالات متحده انجام شده است ، انواع چای از جمله سیاه ، سبز ، اوولونگ ، سفید ، بابونه و روتوس ، مورد آزمایش قرار گرفتند تا تأثیر چای ، روشهای تولید آبجو و نوع چای را بر روی جذب فلزات سنگین بررسی کنند.
محققان محلول های آب را با مقادیر خاصی از فلزات مانند سرب ، کروم ، مس ، روی و کادمیوم تهیه کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش گرم کردند. آنها برگهای چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای زمان های مختلف تولید کنند. پس از خیساندن ، فلزات باقیمانده در آب برای محاسبه میزان حذف اندازه گیری می شوند.
محققان تخمین زده اند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می تواند حدود 2 ٪ سرب را از آب خارج کند و دم کردن طولانی تر آن باعث می شود فلز بیشتری از بین برود.
براساس این مطالعه ، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند دم کردن ، نوع چای و نسبت آب به چای متفاوت است ، چای دم کردن می تواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب از بین ببرد ، که این مزایای بالقوه برای سلامت عمومی دارد.
بنیامین شیندل ، نویسنده این مطالعه گفت: “فقط برگها را در آب خیس کرده و آن را به طور طبیعی فلزات از بین می برد.”
وی همچنین خاطرنشان کرد: در حالی که کیسه های چای نایلون میکروپلاست ها را آزاد می کنند ، اکنون بیشتر کیسه های چای از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته شده اند که ممکن است ذرات فیبر بی ضرر را آزاد کنند.
شیندل افزود: “اگر مردم روزانه یک فنجان چای اضافی بنوشند ، ممکن است شاهد کاهش بیماری هایی باشیم که از نزدیک با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین ارتباط دارند.”