سلامت خانواده

تولید چای می تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

براساس مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه شمال غربی در ایالات متحده انجام شده است ، انواع چای از جمله سیاه ، سبز ، اوولونگ ، سفید ، بابونه و روتوس ، مورد آزمایش قرار گرفتند تا تأثیر چای ، روشهای تولید آبجو و نوع چای را بر روی جذب فلزات سنگین بررسی کنند.

محققان محلول های آب را با مقادیر خاصی از فلزات مانند سرب ، کروم ، مس ، روی و کادمیوم تهیه کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش گرم کردند. آنها برگهای چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای زمان های مختلف تولید کنند. پس از خیساندن ، فلزات باقیمانده در آب برای محاسبه میزان حذف اندازه گیری می شوند.

محققان تخمین زده اند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می تواند حدود 2 ٪ سرب را از آب خارج کند و دم کردن طولانی تر آن باعث می شود فلز بیشتری از بین برود.

براساس این مطالعه ، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند دم کردن ، نوع چای و نسبت آب به چای متفاوت است ، چای دم کردن می تواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب از بین ببرد ، که این مزایای بالقوه برای سلامت عمومی دارد.

بنیامین شیندل ، نویسنده این مطالعه گفت: “فقط برگها را در آب خیس کرده و آن را به طور طبیعی فلزات از بین می برد.”

وی همچنین خاطرنشان کرد: در حالی که کیسه های چای نایلون میکروپلاست ها را آزاد می کنند ، اکنون بیشتر کیسه های چای از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته شده اند که ممکن است ذرات فیبر بی ضرر را آزاد کنند.

شیندل افزود: “اگر مردم روزانه یک فنجان چای اضافی بنوشند ، ممکن است شاهد کاهش بیماری هایی باشیم که از نزدیک با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین ارتباط دارند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا