سلامت خانواده

تولید مواد غذایی باید مبتنی بر دانش باشد

محمد رضا Zaqqandi در کنفرانس جهانی ایمنی مواد غذایی ، با تأکید بر نیاز به کار تیمی و کار جمعی در زمینه ایمنی مواد غذایی ، وی اظهار داشت: ابعاد غذایی که تهیه کردن مقدار کالری مورد نیاز برای افراد ، به ویژه در کودکان ، به طور معمول می تواند آنچه را که یک غذای کامل تشکیل می دهد شامل قند ، چربی ، پروتئین و ویتامین ها باشد ، نسبت این نسبت ، میزان کالری است و دانش در اینجا بسیار مهم است.

وی تأکید کرد که تولید مواد غذایی باید مبتنی بر دانش باشد و افزود: “اگر دانش فقط به بازار برود چه اتفاقی می افتد؟” بدون شک چاقی و کبد چرب در کودکان و همچنین فشار خون ، دیابت و سایر بیماری ها در بزرگسالان ، تولید مواد غذایی باید مبتنی بر دانش باشد و نظارت باید علم باشد.

وزیر بهداشت اظهار داشت: به عنوان مثال ، ما افرادی را دیده ایم که به دلیل کمبود ید ، توده های زیادی از گواتر در مقابل گردن خود داشتند ، به طوری که با یک اصلاح جامع “ید” ما به نمک اضافه شدیم و دیگر آن را نمی بینیم ، بنابراین به مداخلات تصحیح جامع نیاز داریم.

“ایمنی مواد غذایی به این معنی است که سلامت مواد غذایی بسیار مهم است ؛ به طوری که 3 نفر در وزارت بهداشت و 5 آزمایشگاه در این زمینه نظارت بر 6000 کارخانه و شرکت های تولید مواد غذایی دارند.

وی به سلامتی نان اشاره کرد و افزود: “اقداماتی برای پخت نان در شورای عالی بهداشت و امنیت غذایی انجام شده است و این یک کار ملی است.”

وزیر بهداشت بر لزوم دیپلماسی بهداشت تأکید کرد و گفت: “ما جزو سه کشور برتر در زمینه بهداشت مواد غذایی هستیم ، این آمار باید اعلام شود ؛ به عنوان مثال آمار مرگ و مایه مادران باردار در کشور حدود 5000 نفر هستند و ما در کشور بسیار خوب عمل کرده ایم و اکنون ما یکی از چند کشور اول جهان هستیم ، اگرچه سه سال است که به سازمان بهداشت جهانی گزارش نشده است.

زفرقندی ادامه داد: “با دیپلماسی ، ما باید سطح تعامل علمی را افزایش داده و از دانش دیگران استفاده کنیم و اساس صادرات این است که بگوییم غذای ما با کیفیت است و ما آمار را اعلام خواهیم کرد.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا