اخبار سلامت

تولید آزمایشی نان غنی شده با ویتامین دی

به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت پرس ، سید حیدر محمدی گفت: به دلیل اینکه نان منبع اصلی قوت مردم است، تامین ویتامین D مردم از طریق نان امکان پذیر است، بنابراین تصمیم گرفته شد آرد با ویتامین D غنی شود. با کمک صنعت آرد در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: غنی سازی آرد با ویتامین D به صورت آزمایشی در یکی از استان های کشور آغاز می شود و هدف این است که کمبود ویتامین D در جامعه به حداقل برسد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا