تولد سالانه 1 تا 6000 نوزاد شنوایی در کشور – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سعید محمودیان ، رئیس وزارت بهداشت و شنوایی در کنفرانس ملی بهداشت و بهداشت ، گفت: “بار شنوایی و کم شنوایی چهارم و برجسته تر از سایر بیماری ها است.” دانشگاه واشنگتن اعلام کرده است که بار این بیماری در سراسر جهان زیاد است.
وی ادامه داد: از سالهای گذشته تا به امروز ، کاهش شنوایی هر سال افزایش یافته است و طبق گفته مجسمه سازمان بهداشت جهانی تا سال 3 به طرز چشمگیری افزایش یافته است. در میان ده اختلال ، اختلال شنوایی یا شنوایی در رتبه 1 قرار دارد.
محمودیان اذعان کرد: حدود 5 میلیون نفر کم شنوایی دارند. 5 ٪ از کل اختلالات جسمی مخصوص کاهش شنوایی است. کاهش شنوایی در افسردگی سالخورده منجر به آلزایمر می شود و آینده مردم را تحت تأثیر قرار می دهد و برای جلوگیری از پیشرفت آن باید از آنها جلوگیری و کاهش یابد.
وی افزود: علل عوامل خطر ، سرخک ، عفونت ، آسیب سر و گردن ، پیری و استفاده بیش از آنتی بیوتیک ها علل اصلی کاهش شنوایی است ، می توان از نیمی از کاهش شنوایی جلوگیری کرد و تشخیص طلایی بسیار مهم است.
محمودیان گفت: از هر 6 بزرگسال بیش از شصت سال از شنیدن ، یک جلسه دادرسی دارد و 2 تا 6000 نوزاد شنوایی سالانه متولد می شوند که این تأثیر بسیار زیادی بر آینده افراد و کشور دارد. همچنین ، 5 ٪ از جمعیت کشور تقریباً هر روز با صدا و گوش دادن به موسیقی سروکار دارند و 2 ٪ از آنها دارای کم شنوایی هستند که در صورت جلوگیری از آن ، معلولیت خواهد داشت. شناسایی اولیه ، غربالگری ، درمان و کاشت حلزون اقدامات مهم و پیشگیرانه است.
وی گفت: “شنیدن مردم از چرخه زندگی جدا شده و کاملاً رها شده اند ، برای جلوگیری از این روند ، دولت ها و استراتژی ها باید روی آینده افراد جامعه کار کنند و چالش های آنها قابل حل است و این یک چالش نیست که از بین نرود.”
وی خاطرنشان کرد: مردم هنوز نمی دانند که کم شنوایی یک اختلال است و هیچ اختلال در هوش آنها وجود ندارد ، و تفکر در جامعه این است که در صورت وجود شناخت به موقع استاد دانشگاه ، این افراد نمی توانند درگیر مشاغل مهم شوند.
محمودیان اذعان کرد: “با کمک وزارت بهداشت ، پیشگیری از بیماری ، خدمات توانبخشی ، بهبود ارتباطات و کاهش سر و صدا می تواند از زندگی این افراد در جامعه جلوگیری کند.”
4 مرکز کاشت حلزون فعال در کشور وجود دارد
پس از این مراسم ، مسعود مسعود ، استاد بخش گوش و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ، گفت: “ایمپلنت حلزون هنوز هم در جهان چالش های زیادی دارد و یکی از این موارد این است که دو بیمار با شرایط یکسان نتیجه بسیار خوب و دیگری یا تعداد دیگری از عواملی است که ما هنوز در این مورد هستیم. نوار ما نمی دانیم ما همچنین با توجه به قدرت کشورمان ، به کشورهای همسایه در این بخش نیاز و تحت پوشش قرار داده ایم.
وی افزود: “کاشت حلزون حلزون در کشور ما در امکانات کم شروع شد و افراد همدلی و خیرخواه قادر به گسترش کاشت حلزون در کشور بودند.” امروز بیش از 5 مرکز کاشت حلزون فعال در کشور وجود دارد. ما حدود بیست هزار ایمپلنت حلزون داریم که از دست دادن شنوایی زندگی می کنند ، و سالانه حدود دو هزار پروتز وجود دارد که به کشور ما پاسخ می دهد.
کاهش شنوایی به یک مشکل اساسی تبدیل می شود
دکتری آکرامپور اندازه گیری وی از همکاران شروع کرده است و امروز در 5 دانشگاه و چهار هزار فارغ التحصیل به دکترا رسیده است. سنتی یک آمار رسمی در این زمینه وجود دارد ، طبق آمار رسمی ، ما 5 ٪ تا 5 ٪ از نوزادان و نوزادان و طبق آمار پیری در کشور و وجود داریم بی دست و گوش دادن به موسیقی طولانی در سالهای آینده به یک مشکل اساسی تبدیل می شود.
وی ادامه داد: در برنامه توانبخشی وزارت بهداشت ، ما قصد داریم تا سه ماهگی و تا شش ماهگی حل و فصل حلزون و معالجه را تشخیص دهیم ، اما هنوز هم چالش های زیادی وجود دارد و ما باید برای اجرای این توانبخشی در سراسر کشور راه های مختلفی را طی کنیم.
پرمولیت ها یکی دیگر از چالش های این زمینه این است که اگر قرار باشد تشخیص و درمان زودرس باشد ، آنگاه کودک شش ماهه نباید برای چند ماه منتظر لیست کاشت حلزون باشد و از مقامات بالاتری بخواهد که این موضوع را در اولویت قرار دهند تا بتوانیم بهتر این برنامه توانبخشی را پیاده سازی کنیم. همچنین درآمد گوش و شنوایی اندازه گیری نیاز به مشارکت و نیاز به یک سازمان مردمی برای اطلاع رسانی به جامعه و اشاره به نکات مراقبت از شنوایی به همه بخش های جامعه وجود دارد.