سلامت خانواده

توصیه های یک متخصص پزشکی ایرانی برای تغذیه در بهار – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدAlireza Abbassian ، متخصص پزشکی ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، بر ویژگی های فصل بهار تأکید کرد: مشاهده برخی از نکات غذایی می تواند به تعادل بدن در این فصل کمک کند.

وی گفت: “در بهار بهتر است شیرینی ، گوشت قرمز و غذاهای تند را کاهش دهید.” همچنین توصیه می شود غذاهای ساده و سبک مانند جو ، نان جو و حبوبات خنک مانند عدس و لوبیا منگ را بخورید.

عباسی به اهمیت انتخاب رایحه های مناسب در این فصل اشاره کرد: “افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند باید از عطرهای خنک مانند گلاب و لوتوس استفاده کنند و از بوهای تند و شیرین مانند مشک جلوگیری کنند.”

یک متخصص پزشکی ایرانی نیز توصیه کرد: بهتر است افراد درهم و برهم کردن برای جلوگیری و مصرف هر روز نوعی میوه ؛ به عنوان مثال امروز ، سیب ، فردا خیار و نارنگی پس از cucumber. همچنین برای خوردن میوه های فصل خود ، مانند نارنجی و نارنگی که مخصوصاً در بهار استفاده می شود ، مناسب تر است.

متخصص طب سنتی همچنین در مورد آجیل توضیح داد: فندق ، بادام و پسته در این فصل توصیه می شود ، اما به دلیل گرمی و خاصیت آنها گردو و بادام. وابسته به مادهممکن است به بعضی از افراد آسیب برساند. همچنین بهتر است آجیل جداگانه مصرف کنید. به عنوان مثال ، یک روز دانه کدو تنبل ، روز بعد بادام.

در پایان ، وی به اهمیت مشاهده شکاف در خوردن غذا اشاره کرد و خاطرنشان کرد: بهتر است بلافاصله بعد از خوردن آجیل و شیرینی غذا بخورید و همیشه با کمی گرسنگی بلند شوید. این به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند و بدن را متعادل نگه می دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا