توصیه های طلایی به بیماران دیابتی و کودکان در تابستان/ میوه از این طریق/ چاقی در کودکان جدی گرفتن

سید علی کشوارز ، متخصص تغذیه در گفتگو با مهر در مورد تغذیه مناسب بیماران دیابتی و کودکان در هوای گرم تابستان ، گفت: در بیماران دیابتی ، مصرف میوه باید حداقل 1.5 تا 4 ساعت بعد از غذا باشد. میوه هایی مانند موز ، انگور ، خربزه ، هندوانه و طالبی به دلیل قند زیاد آنها باید محدود باشند و هر واحد میوه معادل نیمی از موز یا یک لیوان خربزه است.
وی افزود: دیابتی ها همچنین می توانند بعد از اولین بار از اولین میوه ، میوه دوم را مصرف کنند ، اما مصرف بیش از حد میوه در همان زمان توصیه نمی شود و اگر میوه بین شام و خواب کمتر از دو ساعت باشد ، مصرف قبل از خواب مناسب نیست.
غذاهای سبک و از غذاهای چرب در تابستان خودداری کرد
کشاورز با اشاره به اهمیت رژیم غذایی کودکان و افراد مسن ، گفت: “مصرف غذاهای سبک ، مرغ های آب پز ، بخارپز و کبابی و جلوگیری از سس و غذاهای چرب بسیار مهم است و سوپ ها و سوپ هایی که حاوی سبزیجات فراوانی هستند ، منبع ویتامین ها ، مواد معدنی و نمک مورد نیاز بدن هستند.”
وی تأکید کرد: خوردن سبزیجات و سالاد بدون آب لیمو نیز باید در جدول تابستانی جایگاه خاصی داشته باشد ، زیرا الیاف و رنگدانه در سبزیجات و میوه ها به حفظ سلامتی کمک می کنند.
کشاورز ادامه داد: به دلیل افزایش چشمگیر چاقی کودکان طی 5 سال گذشته ، لازم است به اصول تغذیه سالم رعایت کرده و مصرف فست فود و غذاهای سنگین را محدود کنید.
۲۳۶
منبع:خبرآنلاین