توصیه های طب سنتی برای مقابله با گرما / نیاز به جلوگیری از غذاهای گرم و سنگین

وی گفت: “ماهیت تابستان گرم و خشک است و در این فصل قدرت هضم دستگاه گوارش در مقایسه با فصول سرد کاهش می یابد ، بنابراین مصرف غذاهای سنگین و دیررس مانند Halim ، Kallem و Clever توصیه نمی شود.”
وی با اشاره به غذاهایی که می توانند در تابستان گرما را تشدید کنند ، افزود: “خوردن غذاهای گرم و خشک مانند غذاهای سرخ شده ، ادویه جات ترشی جات ، فلفل و غذاهای شور باید محدود شود تا بدن در تعادل حرارتی باشد.”
متخصص طب سنتی وی افزود: برای جلوگیری از گرما در این فصل ، خوردن غذاهایی با سرما و مرطوب ، و کاهو ، خیار ، کدو و سایر سبزیجات خنک باید در رژیم غذایی روزانه و همچنین انواع سوپ ها و سوپ ها با چاشنی های خنک مانند سوپ قرار گیرد. رفتنخاکستر آبشارانار خاکستر ، خاکستر خوشیسوپ باربری و جو در طب سنتی توصیه می شود.
مغاددی ادامه داد: نوشیدنی های سنتی و طبیعی مانند آب لیمو ، شربت و شربت خاکستر بهترین گزینه ها برای تأمین آب بدن و جلوگیری از گرما هستند.
وی با اشاره به انتخاب مناسب منابع پروتئین در تابستان ، گفت: “در میان گوشت ، گوشت پرندگان کوچک مانند مرغ ، مرغ ، بلدرچین و بلدرچین و همچنین هضم راحت تر ، در این فصل برای مصرف مناسب تر هستند.”
متخصص طب سنتی وی افزود: ورزش سنگین که باعث تعریق زیاد در این فصل می شود می تواند بدن را بیش از حد گرم و خشک کند ، بنابراین توصیه می شود قبل از ورزش آب و مایعات کافی مصرف کنید تا از آسیب گرما جلوگیری شود.