توصیه های سازمان غذا و داروی برای توزیع – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

کولتوم خیراحی ، با بیان اینکه حضور جسورانه و مسئولانه اجساد مذهبی در ارتقاء سلامت عمومی همیشه قابل تحسین است ، گفت: “استفاده از محصولات غذایی با سیب -بالا یکی از ساده ترین راه ها برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در هنگام عزاداری است.” بسته بندی نمک ، روغنهای خوراکی کم مصرف و نوشیدنی های رسمی دارای مجوز از سازمان غذا و دارو از جمله مواردی است که برای اعطای آن توصیه می شود.
وی افزود: در توزیع آب ، شربت و سایر نوشیدنی ها ، استفاده از محصولات بسته بندی شده با سیب های بهداشتی نقش مهمی در کاهش آلاینده های بالقوه دارد. ” ظروف یکبار مصرف نیز باید از نوع مجاز و مورد تأیید سازمان غذا و داروی برای جلوگیری از مشکلات بهداشتی باشد.
معاون مدیر کل آزمایشگاه کنترل سازمان غذا و دارو ، با تأکید بر اینکه نذر امام حسین (AS) باید با نهایت مراقبت و رعایت اصول ایمنی تهیه شود ، گفت که استفاده از غذای غیرمجاز ، فله و غیر بهداشتی ممکن است سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد.
وی افزود: حفظ عزت عزاداری و خدمت به مردم بستگی به نکات بهداشتی ساده اما مهم دارد. مشارکت شوراهای مذهبی در ارتقاء این فرهنگ ، سلامت و احترام مردم به آیین های مذهبی را تضمین می کند.