توصیه های تغذیه ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، انتشار راهنمایی برای زائران اربین ، گفت: “زائران باید از لبنیات غیرقانونی مانند پنیر ، شیر و کره خودداری کنند و فقط از لبنیات بسته بندی شده استفاده کنند.
همچنین توصیه نمی شود سالاد و سبزیجات خام و خام در طول سفر مصرف کنید. میوه ها باید به خوبی شسته و با آب سالم لایه برداری شوند. غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یک بار گرم شود. نگه داشتن غذای باقیمانده برای وعده غذایی بعدی نیز خطرناک است و باید از آن جلوگیری کرد.
از مصرف کنسرو کنسرو ، زنگ زده یا سوراخ شده و همچنین بوی کنسرو شده خودداری کنید. همچنین توصیه می شود به جای خراش از تخم های محکم استفاده کنید ، زیرا احتمال آلودگی کمتر است.
وزارت بهداشت توصیه کرده است که زائران از ضد عفونی کننده های طبیعی مانند ماست کم ، آب لیمو و لیموترش برای جلوگیری از مسمومیت استفاده کنند. کره پاستوریزه نیز در جلوگیری از ایجاد گرما مؤثر است و می تواند با نعناع نعنا یا نعناع خشک مخلوط شود.
براساس این گزارش ، نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز ضروری است و استفاده از آب های بسته بندی شده و سالم به جای آب آزاد توصیه می شود. زائران همچنین باید از نوشیدن چای و مایعات داغ در لباس یا لیوان عمومی و ترجیحاً شیشه شخصی خودداری کنند.
بخش دیگری از توصیه ها آمده است: مصرف نان های غلات کامل به جای لاواش می تواند از یبوست جلوگیری کند. از غذاهایی که به سرعت خراب می شوند ، مانند سالادها ، غذاهای حاوی کشک ، سس مایونز و کباب نیز باید از آن جلوگیری شود.