سلامت خانواده

توصیه های تغذیه ای طب سنتی برای شب یلدا

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا مهری مهمترین دلیل برپایی آیین شب یلدا را اقامه صلاح ارحام عنوان کرد؛ دورهمی با اقوام، دوستان و بزرگترهای فامیل که می تواند در ارتقای سطح روانی – اجتماعی جامعه موثر باشد. . باید مراقب بود که با پرخوری و مصرف مواد غذایی نامناسب دچار مشکلات گوارشی و جسمی نشوید.

مهر در خبری نوشت: وی تصریح کرد: در شب یلدا برخی رفتارهای تغذیه ای وجود دارد که باید مراقب آن ها باشیم و برخی مواد غذایی که برای گروه های خاص باید با احتیاط مصرف شود.

مهری با اشاره به توصیه های غذایی در شب یلدا یادآور شد: یکی از میوه هایی که معمولا در سفره شب یلدا وجود دارد هندوانه است. با توجه به سرد بودن این میوه و اینکه این میوه در واقع میوه زمستانی نیست، بهتر است افراد سرد مزاج مصرف نکنند و یا به مقدار کم مصرف کنند.

وی بیان کرد: بهتر است از سایر میوه های سرد مزاج مانند پرتقال و انار ترش با احتیاط و به مقدار کم استفاده شود و در بیماران مبتلا به فشار خون استفاده از آجیل شور به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

سرپرست مدیریت طب ایرانی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه غذاهایی که برای مصرف در این شب مناسب است شامل آجیل، نخود و کشمش، انجیر خشک و مغز دانه است، گفت: از جمله میوه هایی است که مناسب برای این شب می توان به انار شیرین، سیب و مرکبات شیرین نیز اشاره کرد. استفاده از شلغم و لیپوماتیک نیز مناسب است.

وی در پایان گفت: استفاده از نوشیدنی های لذیذ مانند چای لیمو، لیمو یا زعفران در کنار گفتگوی دوستان و آشنایان می تواند در این شب طولانی با طراوت باشد. خوب است مراقب باشید با طولانی شدن بی مورد زمان با هم، تعادل خواب و بیداری را در افراد حساس به هم نریزید.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا