توصیه های تغذیه ای به دانشجویان و دانش آموزان برای امتحانات

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، نحوه تغذیه دانش آموزان و دانشجویان در طول امتحانات نقش مهمی در عملکرد و عملکرد مغز دارند. در طول امتحانات ، دانش آموزان و دانشجویان معمولاً اضطراب و استرس ایجاد می کنند. به دلیل اضطراب و استرس ، ترشح هورمون آدرنالین و کورتیزول در بدن افزایش می یابد ، که به بدن کمک می کند تا انرژی بیشتری برای مقابله با استرس داشته باشد.
نکات مربوط به تغذیه روزانه را می توان از استرس جلوگیری کرد. دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت موارد زیر را شرح داده است:
مواد کافئین مانند قهوه و چای و حتی برخی از کاکائو در کوتاه مدت باعث بیدار شدن و تمرکز می شوند ، اما خواص آن در عرض چند دقیقه می چرخد و باعث افزایش غلظت و حتی کاهش یادگیری و در نتیجه افزایش استرس و اضطراب در فرد می شود.
آب میوه های صنعتی نیز به دلیل قند و مواد افزودنی آنها نامناسب است. آب میوه های صنعتی و نوشیدنی های شیرین استرس زا هستند زیرا انرژی زیادی را تخلیه کرده و آزاد می کنند.
مصرف آب و لبنیات تسکین دهنده است و می تواند در کاهش استرس دانش آموزان مؤثر باشد. مردم باید غذاها و غذاهایی سبک بخورند که انرژی آنها به تدریج به موقع آزاد می شود. غلات و مواد حاوی کربوهیدراتهای پیچیده که بیشتر در نان سانگاک و زرشک یافت می شوند و سطح فیبر بالای آنها باعث کاهش استرس در افراد می شود.
رژیم غذایی نباید در حین امتحانات ، به ویژه صبحانه که نقش مهمی در کنترل استرس دارد از بین برود ، زیرا در صبح ، ترشح کورتیزول به بالاترین سطح خود می رسد و صبحانه را کنترل می کند.
مغز گیاهان یا آجیل منابع خوبی برای کاهش انرژی و کاهش استرس هستند. مغز گیاه منابع خوبی از فیبر ضروری و اسیدهای چرب ضروری ، از جمله امگا -6 و بسیاری از مواد معدنی دیگر است و چربی های آنها بی ضرر است و حتی اگر مصرف شود (یک روز) ، می توانند چربی مضر را از بین ببرند و کاهش دهند.
دانشجویانی که در طول امتحانات امتحانات می کنند و اشتها مضاعف دارند. لازم به ذکر است که استرس یک بحث روانشناختی و روانی است که افراد دو نوع تهاجمی یا افسردگی را نشان می دهند و در توهین آمیز ، مردم کارهای زیادی را انجام می دهند ، از جمله خوردن زیاد.
این افراد به دلیل فرار از استرس ، شروع به سهولت و سوء تغذیه می کنند ، که باعث تشدید و افزایش استرس در فرد می شود و حتی آنها را در معرض چاقی و اضافه وزن قرار می دهد.
هنگام کار یا تحصیل غذا نخورید و زمان خاصی را برای خوردن آرامش بیشتر در نظر بگیرید. غذای خود را به خوبی بپزید و به آرامی غذا بخورید.
از مصرف بیش از حد شیرینی و میان وعده ها خودداری کنید. این غذاها ممکن است در نگاه اول پرانرژی به نظر برسند ، اما لازم به ذکر است که آنها بسیار بادوام هستند و بعد از مدتی احساس خستگی می کنند.
مطالعات دانشمندان نشان می دهد که غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی ، برنج و نان به دلیل تأثیر بر کیفیت خواب در شب مفید هستند.
صبحانه غذای اصلی است ، ناهار و شام را کمی بیشتر بخورید ، اما صبحانه را کامل تر بخورید.
در صبح روز تست ، بهتر است از مواد پروتئین غنی یا غنی از فیبری مانند تخم مرغ ، عسل یا رشگاموس استفاده کنید تا کارایی مغز را افزایش دهید.
خوردن نان ، پنیر ، گردو یا تخم مرغ یا یک ظرف لنز در روز امتحان به شما در استراحت در هنگام امتحان کمک می کند. خوردن عسل و نوشیدنی های حاوی عسل نیز در کاهش اضطراب بسیار مؤثر است.
برخی از سبزیجات مانند ریحان ، نعنا ، کاهو و سیب در کاهش اضطراب بسیار مفید هستند.
کارشناسان تغذیه توصیه می کنند دانش آموزانی که اضطراب زیادی دارند و نمی توانند صبحانه مفصلی بخورند ، استفاده از موز و برخی از کشمش را توصیه می کنند.
خوردن کبد ، گوشت و ماهی به کاهش اضطراب کمک می کند ، زیرا کم خونی نیز یکی از دلایل کاهش یادگیری و تمرکز است.
خوردن آجیل مانند بادام ، کشمش ، فندق ، گردو و نخود که از نظر منیزیم زیاد است و کمبود آن یکی از دلایل کاهش یادگیری است ، همیشه توصیه می شود.
از خوردن شیرینی های زیادی ، چیپس ، نمک ، دانه ، غذاهای چرب و انواع نوشیدنی های گازدار در شب خودداری کنید زیرا به شما اجازه نمی دهند شب یک تخت راحت داشته باشید.
از ماست ترش و ماست ترش که باعث خواب آلودگی می شود ، خودداری کنید و خوردن روزانه شیر و همچنین ماست شیرین را فراموش نکنید.
در طول معاینه ، در مورد سلامتی خود مراقب باشید تا در معرض سرماخوردگی ، گرما ، مسمومیت غذایی و اختلالات هضم قرار نگیرید و از خوردن خارج از خانه خودداری کنید. فراموش نکنید که میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید.
در طول روز آب کافی بنوشید. بیش از نیم ساعت قبل از وعده های غذایی و یک یا دو ساعت پس از نوشیدن آب اشکالی ندارد. نوشیدن آب و نوشیدنی در وسط غذا می تواند باعث هضم و نفخ شود.
مصرف روزانه یک لیوان شیر برای استراحت در طول دوره آماده سازی مؤثر است.
برخلاف تصور عامه ، مطالعه و خواندن نیاز بدن به انرژی را افزایش نمی دهد ، بنابراین استفاده بیش از حد از غذاهای بسیار شیرین و پر از چربی در طول امتحانات نه تنها مفید است بلکه باعث افزایش وزن و چاقی نیز می شود.
از خوردن قهوه و چای خودداری کنید ، اما چای کمرنگ مفید است. اگر احساس خستگی کردید ، کمی استراحت کنید.
پایان پیام/