توصیه هایی برای حفظ سلامت در توزیع نذورات محرم

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، كولتوم خیراحی گفت كه حضور جسورانه و مسئول شوراهای مذهبی در ارتقاء بهداشت عمومی همیشه قابل تحسین است ، و افزود كه استفاده از محصولات بهداشتی اپل یكی از ساده ترین راه ها برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در هنگام عزاداری است. بسته بندی نمک ، روغنهای خوراکی کم مصرف و نوشیدنی های رسمی دارای مجوز از سازمان غذا و دارو از جمله مواردی است که برای اعطای آن توصیه می شود.
وی افزود: در توزیع آب ، شربت و سایر نوشیدنی ها ، استفاده از محصولات بسته بندی شده با سیب های بهداشتی نقش مهمی در کاهش آلودگی احتمالی دارد. ” همچنین ، ظروف یکبار مصرف باید از سازمان غذا و داروی تأیید شده برای جلوگیری از مشکلات بهداشتی باشد.
معاون مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروی تأکید کرد که نذر امام حسین (AS) باید با نهایت مراقبت و رعایت اصول ایمنی تهیه شود و گفت که استفاده از غذاهای غیرمجاز ، فله و سالم ممکن است سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد. حفظ عزت عزاداری و خدمت به مردم بستگی به نکات بهداشتی ساده اما مهم دارد. مشارکت شوراهای مذهبی در ارتقاء این فرهنگ ، سلامت و احترام مردم به آیین های مذهبی را تضمین می کند.
پایان پیام/