توصیه مهم این گروه از زنان برای روزه

دکتر سلما دادگر ، عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، گفت که مهمترین مسئله در روزه این است که هیچ آسیبی به مادر یا جنین وارد نمی شود. بنابراین ، برخی از خانم ها به دلیل وضعیت جسمی ، بیماری اساسی یا مشکلات جنین مجاز به روزه گرفتن نیستند.
وی افزود: روزه گرفتن یک زن باردار سالم در معرض بارداری است که در آن قرار دارند. اگر بارداری به ماه های اول ، دوم و سوم تقسیم شود ، سه ماه دوم بهترین زمان برای روزه گرفتن برای مادران بارداری است.
دکتر قاضی در صورت عدم وجود ممنوعیت پزشکی ، در هفته ها از 1 تا 2 بارداری روزه را توصیف کرد و گفت: “سه ماه اول زمان مهمی برای تشکیل جنین است ، بنابراین در این دوره ، سطح طبیعی قند خون مادر مهم است زیرا تکامل قلب و مغز جنین به گلوکز بستگی دارد.”
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد گفت: گرسنگی طولانی مدت “کتون” را در خون افزایش داده و گفت که کتون می تواند بر رشد و ظرفیت مغز جنین تأثیر بگذارد. علاوه بر این ، روزه گرفتن می تواند این وضعیت را به دلیل حالت تهوع و استفراغ مادر در این دوره تشدید کند.
وی گفت: بسیاری از محققان روزه دار سه ماه اول را توصیه نمی کنند مگر اینکه با مشاوره و تأیید انجام شود.
دکتر دادگر سه ماهه دوم بارداری را به عنوان بهترین زمان روزه گرفتن در مادران باردار ذکر کرد و افزود: در طول روز استراحت منظم ، جلوگیری از فعالیت شدید ، مصرف آب کافی در افطار و سحر ، جلوگیری از وعده های غذایی سنگین در افطار و سحر و افزایش وعده های غذایی مادر.
وی خاطرنشان کرد: مادران باردار در زمان افطار باید میوه ، سبزیجات ، غلات ، آب را مصرف کنند و در صورت تمایل ، می توانند از عسل ، آب انگور ، خرما ، انواع توت ها نیز استفاده کنند.
براساس گزارش WebDA ، به گفته یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، در وعده غذایی ، غلات کامل ، میوه ها ، سبزیجات ، لوبیا ، آب فراوان و آجیل نمک کم می تواند توسط مادران ناشتا در سه ماهه دوم بارداری استفاده شود.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین