بهداشت و درمان

توافق ایران و تایلند درباره ارتباط‌های نظارتی در حوزه غذا / بررسی استاندارد برنج وارداتی

به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر حمیدرضا اینانلو گفت: در این جلسه علاوه بر تشریح الزامات کیفی برنج وارداتی و روش های پایش میزان آرسنیک، بر اهمیت رعایت کامل محصولات وارداتی با استانداردهای فنی و سختگیرانه ایران تاکید شد. استانداردهایی که در برخی موارد، از جمله کنترل آرسنیک، سختگیرانه تر از Codex هستند.

وی افزود: یکی از نکات مورد توافق دو طرف لزوم شفافیت بیشتر در روند واردات و تقویت نظارت فنی بود.

وی با اشاره به پیشنهادات عملی ارائه شده در این نشست گفت: برقراری ارتباط مستقیم و آنلاین بین نهادهای نظارتی دو کشور و همچنین اعزام هیئت فنی ایرانی برای بازدید از مزارع، مراکز فرآوری و آزمایشگاه های تایلند از جمله مواردی بود که مطرح و مورد استقبال طرف تایلندی قرار گرفت.

به گفته وی، این اقدامات می تواند ابهامات فنی را کاهش دهد و هماهنگی بیشتری را ایجاد کند.

اینانلو تصریح کرد: هیئت پنج نفره سفارت تایلند شامل سفیر، رایزن، رایزن بازرگانی و دو معاون رایزن بازرگانی در این دیدار حضور داشتند. از سازمان غذا و دارو، مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، رئیس برنامه ریزی و تدوین آیین نامه واردات و کارشناس دفتر ارزیابی کیفی شرکت کردند.

بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، رئیس امور بین الملل سازمان غذا و دارو افزود: این نشست بستری برای ارتقای ایمنی محصولات وارداتی و کاهش خطرات احتمالی ناشی از آلودگی ایجاد کرد.

وی تاکید کرد: هم افزایی در حوزه استاندارد و تداوم تعاملات کارشناسی، مسیر واردات کالاهای اساسی را شفاف و قابل پیش بینی می کند و به تقویت همکاری های فنی تهران و بانکوک کمک می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا