بهداشت و درمان

تهیه پیش نویس بهبود کیفیت و سلامت نان

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، محمداسماعیل مطلق ارتقای کیفیت نان و ارتقای نان و آرد سبوس دار را از اولویت های بازه زمانی 1404 تا 1408 دانست و گفت: گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف ارائه می شود. در خصوص موضوع این مصوبه پس از تصویب، هر شش ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ارائه می شود.

وی افزود: در پیشنهاد این مصوبه دستگاه های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، صلح، بهداشت، تعاون، اقتصاد، کشور، علوم و سازمان های برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد مسئولیت خواهند داشت. تکالیف آنها که در مجموع 35 تکلیف است. .

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا مهمترین وظایف دستگاه های اجرایی را کاهش مسئولیت دولت در خرید گندم، افزایش تولید آرد سبوس دار، اصلاح اساسنامه توزیع آرد، ارائه تسهیلات به نانوایان به منظور بهبود ماشین آلات، تهیه مخمر لازم، گذراندن دوره های مهارتی و فنی، نظارت بر استاندارد نان حجیم، ارائه محتوای آموزشی مصوب وزارت بهداشت برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و توزیع محصولات رسانه ای، نظارت بر کارگروه های استانی و همچنین فرهنگ سازی و آگاهی در مورد فواید نان کامل.

موتلفه تاکید کرد: وزارت بهداشت در این مصوبه 11 وظیفه خواهد داشت که نظارت بر اجرای استاندارد اجباری نان به ویژه کاهش نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان، تعیین سبد بهینه نان، اطلاع رسانی به مصرف کنندگان روشهای صحیح بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات اندازه گیری سیار در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاه تولید نان، ادامه نظارت بر اجرا برنامه ملی غنی سازی آرد، اجرای رتبه بندی سلامت نانوایی ها فرهنگ سازی برای افزایش مصرف نان سبوس دار، بررسی علمی اثرات مصرف نان سبوس دار و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در تولید آرد و نان هستند. یا واحدهای تامین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا