سلامت خانواده

تهیه پیش نویس ارتقای کیفیت و سلامت نان – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمداسماعیل مطلق ارتقای کیفیت نان و ارتقای آرد و نان سبوس دار را یکی از اولویت های سال های 1404 تا 1408 دانست و گفت: گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف در این خصوص. مصوبه پس از تصویب هر شش ماه یکبار. یک بار به دبیرخانه شورای عالی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ارائه می شود.

وی افزود: در پیشنهاد این مصوبه دستگاه های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، سکوتسازمان های بهداشت و درمان، تعاون، اقتصاد، کشور، علم و برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد وظایف محوله را بر عهده خواهند داشت که در مجموع 35 واگذاری است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا مهمترین وظایف دستگاه های اجرایی از جمله کاهش تصدی را بر عهده دارد. گری خرید گندم، افزایش تولید آرد سبوس دار، اصلاح اساسنامه توزیع آرد، اعطای تسهیلات به نانوایان به منظور بهبود ماشین آلات، تامین مخمر مورد نیاز، گذراندن دوره های مهارتی و فنی، نظارت بر استاندارد نان فله، ارائه محتوای آموزشی توسط دولت. مورد تایید وزارت بهداشت. برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و توزیع محصولات رسانه ای، نظارت بر کارگروه های استانی و همچنین فرهنگ سازی و آگاهی از فواید نان.

موتلفه تاکید کرد: وزارت بهداشت در این مصوبه 11 وظیفه خواهد داشت که نظارت بر اجرای استاندارد اجباری نان به ویژه کاهش نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان، تعیین سبد بهینه نان، اطلاع رسانی به مصرف کنندگان روشهای صحیح بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات اندازه گیری سیار در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاه تولید نان، ادامه نظارت بر اجرا برنامه ملی غنی سازی آرد، اجرای رتبه بندی سلامت نانوایی ها فرهنگ سازی برای افزایش مصرف نان سبوس دار، بررسی علمی اثرات مصرف نان سبوس دار و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در تولید آرد و نان هستند. یا واحدهای تامین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا