سلامت خانواده

تهدیدهای قاچاق محصولات غذایی جدی است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتحسین رستگار ، با اشاره به نگرانی های مصرف کنندگان از اعتقاد E4 افزود: “این مقاله ممکن است از منابع گیاهی یا حیوانی تهیه شود و نظارت بر محصولات و جلوگیری از قاچاق لازم است.”

وی توضیح داد که شرکت ها برای به دست آوردن مجوز از سازمان غذا و داروی باید اطلاعات دقیقی در مورد مواد اولیه خود ارائه دهند. این شامل توضیح در مورد اینکه آیا E4 منابع گیاهی یا حیوانی است ، و در صورت استفاده از منابع حیوانی ، نوع حیوانات نیز باید مشخص شود.

رئیس مرکز ملی تحقیقات مواد غذایی و مواد مخدر افزود: “بیشتر E4 مورد استفاده در صنایع غذایی یک منبع گیاهی است.”

رستگار گفت: سازمان غذا و داروی اسناد ارائه شده توسط شرکت ها را با دقت بررسی می کند و در صورت عدم موفقیت اسناد ، آزمایش هایی را انجام می دهد. بنابراین ، صدور مجوز محصولات و محصولات مصوب تحت نظارت دقیق قرار دارند و هیچ نگرانی برای این امر وجود ندارد ، اما وقتی محصولات بدون سازمان غذا و داروی مصوب وارد بازار می شوند ، نگرانی هایی مطرح می شود. این نگرانی به ویژه در مورد قاچاق محصولات که به طور غیرقانونی وارد کشور می شوند حساس است. کالاهای قاچاق فرآیندهای کنترل شده را طی نمی کنند و منبع و کیفیت این محصولات سخت تر می شود.

وی خاطرنشان كرد: با اشاره به تهدیدهای قاچاق مواد غذایی: نظارت دقیق بر واردات و پیشگیری از قاچاق كالاها از اهمیت زیادی برخوردار است. این می تواند از ورود محصولات غیرمجاز و بی کیفیت جلوگیری کند و از سلامت عمومی جامعه اطمینان حاصل کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا