سلامت خانواده

تهدیدهای غذایی ناسالم برای سیستم بهداشت – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا گفت: “غذا نیاز اصلی بقا است ، اما اگر فاقد ایمنی و کیفیت باشد ، می تواند به بیماری های جدی منجر شود.” بیش از 5 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری هایی که منبع غذاهای آلوده یا نامشخص هستند ، آلوده شده اند.

وی با اشاره به تهدیدهای باقیمانده سموم ، سموم دفع آفات و سایر غذاهای مضر ، گفت: “اگر ایمنی مواد غذایی را نادیده بگیریم ، باید پول زیادی را برای معالجه خرج کنیم.” در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین می تواند از بسیاری از این بیماری ها جلوگیری کند.

بهفر گفت که ایمنی مواد غذایی یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در سیستم بهداشتی است ، و افزود که نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی نقش مهمی در کاهش هزینه های پزشکی و افزایش بهره وری بهداشت عمومی دارد.

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی همچنین تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی فقط یک کار سازمانی نیست ، بلکه مسئولیتی است که کلیه موسسات درگیر در تولید ، واردات ، توزیع و تأمین مواد غذایی باید پاسخگو باشند.

وی گفت: “هدف نهایی ما داشتن یک جامعه سالم و پویا است و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی حاصل نمی شود.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا