سلامت خانواده

تمام مصرف چای پررنگ

به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، هرچه چای ضخیم تر جسورانه تر باشد ، مقدار کافئین دریافت می شود. کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که به دو شکل طبیعی و مصنوعی یافت می شود. شکل طبیعی کافئین در بسیاری از گیاهان از جمله قهوه ، دانه کاکائو و برگهای چای یافت می شود و شکل مصنوعی آن در نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی ها یافت می شود.

کافئین یک دیورتیک است. بنابراین ، نوشیدن چای جسورانه باعث می شود بدن هدر داده و یبوست ایجاد کند.

کافئین باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود که نوشیدن چای جسورانه باعث سوزش در قفسه سینه و قلب می شود.

هرچه چای جسورانه تر مصرف شود ، شدت این تداخل بیشتر است.

افراد مبتلا به کم خونی ناشی از کمبود آهن ، چای جسورانه را ترک می کنند یا حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غذا حاوی منابع آهنی آن را به تعویق می اندازند.

تأثیر منفی کافئین در جذب آهن صرفاً مربوط به منابع آهن آهن مانند آهن در اسفناج است ، نه منابع حیوانی آن مانند آهن در گوشت قرمز. بنابراین ، این باید تمرکز گیاهخواران باشد.

از نظر ظاهری ، این ممکن است مطلوب به نظر برسد ، اما در واقع نوشیدن چای جسورانه در شب ، به خصوص در پایان شب ، منجر به بی قراری و بی خوابی می شود و در دراز مدت سطح اضطراب را افزایش می دهد.

افرادی که سابقه مشکلات قلبی ، زنان باردار ، بیماران ریفلاکس (سوزش سر دل ، ترش) و زخم معده دارند و افراد مبتلا به سنگ کلیه باید از نوشیدن چای جسورانه یا محدود کردن آن خودداری کنند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا