تمام غذای کپک زده را دور بریزید

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، Sorte Kakhaki گفت که قالب ها نوعی ساختار شبیه ترک هستند که به سرعت در شرایط مرطوب و در دماهای خوب رشد می کنند: حتی اگر بخشی از غذای کپک زده باشد ، باید آن را دور بیندازید.
وی گفت: ظاهر قالب به رنگ سبز ، آبی یا سفید روی نان ، پنیر ، میوه و سبزیجات نشانگر وجود این قارچ ها است. قالب یکی از رایج ترین انواع قالب های غذایی است که اغلب با آنها روبرو هستیم. علاوه بر این ، قالب های روی خمیر ، مربا ، ترشی ، آب میوه ، آب لیمو و میوه نیز در خانه ها یافت می شود.
این متخصص در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و مواد مخدر گفت: “بعضی از قالب ها قادر به تولید سموم هستند و این سموم حتی با پخت ، گرمایش یا شستشو از بین نمی روند.” این ترکیبات می توانند مشکلات جدی سلامتی ایجاد کنند. از جمله مشکلات دستگاه گوارش ، آلرژی تنفسی ، آسیب کبد و کلیه و حتی سرطان.
کاخاکی تأکید کرد: مهمترین چیز این است که غذای کپک زده را به طور کامل دور بیندازید ، حتی اگر کپک تنها بخشی از آن باشد ، زیرا احتمال پخش سموم در سراسر غذا وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین راه برای جلوگیری از غذا در دمای مناسب و رطوبت ، مشاهده تاریخ انقضا است. همچنین قبل از مصرف غذا را بررسی کنید و در صورت مشاهده قالب ، از خوردن آن خودداری کنید.
پایان پیام/